BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkING Türkiye’nin yeni reklam filmi ile klasikler kalıpların dışına çıkıyor----

ING Türkiye’nin yeni reklam filmi ile klasikler kalıpların dışına çıkıyor

ING Türkiye’nin yeni reklam filmi ile klasikler kalıpların dışına çıkıyor
11 Ekim 2022 - 16:47 www.finansgundem.com

ING Türkiye, Ezgi Mola’nın bu kez oyuncu kimliğiyle izleyicilerin karşısına çıktığı ve “Kalıpların dışında, hayatın içinde” yaklaşımını anlattığı yeni reklam filmini yayınladı.

Dijital gücüyle alışılagelmiş kalıpları esneterek müşterilerinin hayatına ayak uyduran çözümler geliştiren ve “sen hayatını yaşa” sloganı ile insanlara hayatta kendileri için gerçekten önemli konulara yer açmalarını vadeden ING Türkiye, Ezgi Mola’nın yer aldığı “Kalıpların dışında, hayatın içinde” yaklaşımının anlatıldığı reklam serisinin yeni filmini yayınladı.

“Hayatım hareketliyse hesabım da öyle olmalı” mottosuyla çıkan yeni reklam filminde klasik vadeli hesap klişeleri sorgulanırken, ING’lilerin vade beklemeden, dilediğinde para çekip yatırabildiği, vadesi bozulmadan birikimlerini artırdığı ve son sürat kazanabildiği e-Turuncu Hesap anlatılıyor. Siyah-beyaz nostaljik bir film olarak başlayıp, renkli, hareketli ve heyecan dolu bir maceraya dönüşen, Ezgi Mola’nın aksiyondan aksiyona koştuğu yeni reklam filmi ile ING Türkiye, kullanıcılarını e-Turuncu Hesap’lı olmaya ve %22 Ekstralı Hoş Geldin Faizi’nden yararlanmaya davet ediyor.

Reklam filmine https://youtu.be/BoRSrJbwhco linkinden ulaşılabilir.

ING Türkiye’de iki üst düzey atama

ING Türkiye’nin aktif büyüklüğü 98.7 milyar TL’ye yükseldi

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)