BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkING Türkiye'den Türk basketboluna çifte destek----

ING Türkiye'den Türk basketboluna çifte destek

ING Türkiye'den Türk basketboluna çifte destek
13 Ocak 2023 - 14:14 www.finansgundem.com

Basketbolun değişmeyen rengi ING Türkiye, KBSL’nin isim sponsoru ve Türkiye Sigorta BSL’nin ana sponsoru oldu

Türkiye Basketbol Federasyonu ile imzalanan anlaşmayla birlikte ING Türkiye, Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin (KBSL) isim sponsoru ve Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin (BSL) ana sponsoru oldu. Avrupa’nın en güçlü kadın liglerinden biri olan Kadınlar Basketbol Süper Ligi, 2022-2023 sezonundan itibaren ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi adı altında oynanacak. ING Türkiye ayrıca, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin de ana sponsorluğunu üstlenecek. 2014 yılından bu yana ‘Basketbolun değişmeyen rengiyiz’ sloganıyla Türk basketboluna desteğini sürdüren ING Türkiye ile Türkiye Basketbol Federasyonu arasındaki sponsorluk anlaşması üç yıllık süreci kapsayacak. ING Türkiye, TBF ile iş birliğini yeni bir imaj filmiyle iletişime taşıdı.

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu anlaşma ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Basketbolun birleştirici gücü, rekabet azmi ve dinamik yapısı hem toplumumuz hem de ülkemizin önemli kuruluşları tarafından her geçen gün daha fazla kabul görüyor olması bizleri memnun ediyor. Türk basketbolunu bütün kategorilerde geleceğe taşımak adına çıktığımız bu yolda ailemize yeni katılan markalarla mutlu olurken, büyük bir istikrar ve güvenle basketbolumuza desteğini sürdüren kurumların varlığıyla da gurur duyuyoruz. Bu anlamda, 2014 yılından beri iş ortaklarımız arasında olan ING’nin önümüzdeki 3 yıl boyunca Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsorluğunu ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin isim sponsorluğunu üstlenmiş olması hepimizi heyecanlandırıyor. ING, basketbolun değişmeyen rengi olarak hem kadın hem de erkek basketbolunda gücümüze güç katmaya devam edecek.

ING Türkiye’nin kadınların spordaki yerini önceliklendiren misyonuyla, Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin isim sponsoru olmasından ayrıca heyecan duyuyoruz. Kıtanın en güçlü takımlarının ve sporcularının mücadele ettiği Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki 3 takımımızın geçen sezon Avrupa’nın en önemli turnuvalarında zirve mücadelesi verip final ve dörtlü final müsabakaları oynaması ligimizin kalitesini ortaya koyuyor. Felsefesi oturmuş ve hedefleri belli bu iş birliğiyle ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarımızın başarılarının artarak devam edeceğine inanıyoruz.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin de isim sponsoru olan ING Türkiye ailesine Türk basketboluna destekleri için bir kez daha teşekkür ediyorum.”

ING Türkiye Genel Müdürü Alper Gökgöz, “Basketbol, kalıpların dışına çıkan, risk alan, cesaretini ve azmini ortaya koyanların fark yarattığı ve yeniliklere açık, teknolojiyi yakından takip eden ve dijital odağı yüksek seyirci kitlesine sahip bir oyun. ING olarak biz de dijital liderlik hedefiyle ilerleyen, kalıpların dışında hayatın içinde marka yaklaşımımızla ve dijital öncü uygulamalarımızla pazarı dönüştüren, meydan okuyan ve oyunun kurallarını yeniden yazan bir markayız. Bu doğrultuda basketbolu ve basketbol seyircisini tanımlayan özelliklerin marka karakterimizle oldukça örtüştüğünü düşünüyoruz ve Türkiye basketboluna 2014 yılından beri destek vermekten gurur duyuyoruz. ING olarak, üç sezon boyunca Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsorluğunu ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin isim sponsorluğunu üstlenmekten dolayı ayrıca mutluyuz. Basketbolun değişmeyen rengi ING, turuncu rengi ile basketbolda umudun ve ışığın rengi olmaya, cesaretiyle ve azmiyle kalıpların dışına çıkan kadın ve erkek tüm sporcularımızın, tüm renkleriyle basketbolun yanında olmaya devam edecek. ING olarak uluslararası başarılara imza atan, güçlü bir potansiyele sahip Türk basketbolunun gelişimini desteklemeyi sürdüreceğiz.

Toplumsal cinsiyet eşitliğini faaliyetlerinin merkezine alan bir kurum olarak, daha iyi ve eşit bir gelecek için kadının toplumdaki rolünün güçlendirilmesi gerektiğine inanıyoruz. ‘Kalıpların dışında hayatın içinde’ yaklaşımımızı toplumsal cinsiyet eşitliğine yönelik duruşumuza da yansıtıyor ve kadınlara karşı ön yargıların ve engellerin karşısında duruyoruz. Bu kapsamda, basketbola verdiğimiz desteği bu sezondan itibaren kadını güçlendirme misyonumuz ile birleştirerek genişletmekten ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin isim sponsoru olmaktan dolayı ayrıca mutluluk duyuyoruz. Kalıpların dışında başarılarıyla herkese örnek olan Türk kadın basketbolunun, verdiğimiz destekle birlikte daha da büyük başarılara imza atacağına gönülden inanıyorum” şeklinde konuştu.

ING Türkiye’ye “En İyi Müşteri Deneyimi” ve “En İyi Çalışan Deneyimi” ödülü

ING Türkiye’de üst düzey atama

ING Belçika'nın dümeni Türk bankacıda

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Dirty13 Ocak 2023 14:37

    Boş ver bu işleride turuncu hesap mevduat faizlerini arttır kurum olarak utanır sıkılır böyle insanlara eksi getiri vermeye yapılanların kime ne faydası var boş işler