BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkING Mobil’den İstanbulkart’a bakiye yükleme kolaylığı----

ING Mobil’den İstanbulkart’a bakiye yükleme kolaylığı

ING Mobil’den İstanbulkart’a bakiye yükleme kolaylığı
17 Mayıs 2022 - 13:28 www.finansgundem.com

ING müşterileri artık, ING Mobil üzerinden İstanbulkart’larına hızlı bir şekilde bakiye yükleyebilecek ve İstanbulkart’larını kaydederek yükleme işlemini sonraki işlemlerinde daha kolay gerçekleştirebilecek.

Dijital gücüyle ve zahmetsiz bankacılık anlayışı ile kalıpların dışında bankacılık ürün ve hizmetleri geliştiren ve müşterilerine hayatın içinde çözümler sunan ING Türkiye, daha kolay bir bankacılık deneyimi sunmak için mobil uygulaması ING Mobil’e yeni özellikler eklemeyi sürdürüyor. Şubelere de kalıplara da sığmayan bankacılık anlayışı ile öne çıkan ING Türkiye, bu kapsamda BELBİM Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri AŞ ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında İstanbulkart' a ING Mobil üzerinden kolayca bakiye yükleme yapma kolaylığı sunuyor. ING müşterileri herhangi bir yükleme noktası ile temas etmelerine gerek kalmadan, İstanbulkart numarasıyla ya da İstanbulkart’ın üzerindeki karekodu okutarak ING Mobil üzerinden bakiye yükleme işlemini gerçekleştirebilecek. Aynı zamanda ING Mobil’den İstanbulkart’larını kaydederek bir sonraki işlemlerinde çok daha kolay bir şekilde bakiye yükleyebilecek. İstanbulkart’lara hem ING vadesiz hesaplarından hem de kredi kartlarından yükleme yapılabilecek.

İlk yükleme tutarı kadar nakit ya da bonus hediye

ING Mobil üzerinden İstanbulkart’larına yükleme yapan ING müşterileri ilk yüklemelerine özel yükledikleri bakiye kadar nakit ya da bonus hediye kazanabilecek. Kampanya kapsamında İstanbulkart yüklemelerini vadesiz hesaptan yapan Turuncu Ekstra’lılara ilk yüklemeleri kadar nakit hediye ya da ING kredi kartları ile bakiye yükleme işlemini gerçekleştirenlere ilk yüklemeleri kadar bonus sağlanacak. Ayrıca vadesiz hesaptan yapılacak yüklemeler, tasarruf odaklı ve avantajlarla dolu Turuncu Ekstra programına dahil olan ING müşterilerinin aylık harcama koşulu limitinden düşecek. 

ING Türkiye, 73.4 milyar TL kaynak ve dijital yatırımlarıyla ekonomiye desteğini sürdürdü

ING Türkiye’de iki üst düzey atama

ING Türkiye ve Çiçeksepeti iş birliği ile mağaza sahiplerine ING’den özel avantajlar

ING Belçika'nın dümeni Türk bankacıda

          

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)