BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkING Mobil’den ilk kez ING’li olan esnaf ve şahıs işletmelerine özel %0,99 faizli kredi fırsatı----

ING Mobil’den ilk kez ING’li olan esnaf ve şahıs işletmelerine özel %0,99 faizli kredi fırsatı

ING Mobil’den ilk kez ING’li olan esnaf ve şahıs işletmelerine özel %0,99 faizli kredi fırsatı
02 Haziran 2022 - 14:25 www.finansgundem.com

ING Türkiye, ING Mobil üzerinden ilk kez ING’li olan esnaf ve şahıs işletmelerine özel 20 bin TL’ye kadar 24 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi fırsatı sunuyor.

Dijital gücüyle ve zahmetsiz bankacılık anlayışı ile kalıpların dışında bankacılık ürün ve hizmetleri geliştiren ve müşterilerine hayatın içinde çözümler sunan ING Türkiye, ING Mobil üzerinden ilk kez ING müşterisi olan esnaf ve şahıs işletmelerine özel kredi kampanyası geliştirdi. Bu kapsamda, ING Mobil üzerinden diledikleri yer ve zamanda 7/24 ING’li olan esnaf ve şahıs işletmeleri, işlerinin başından ayrılmadan ING Mobil uygulaması ve ing.com.tr üzerinden kredi başvurusunda bulunabiliyor ve 20 bin TL’ye kadar 24 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi fırsatından yararlanabiliyor. İşletmeler ayrıca ING KOBİ Dijital dünyasında yerlerini alarak sadece dijital kanallar üzerinden sunulan ürün ve fırsatlardan da yararlanabiliyor.

İşletmeler, evrak teslimi için şubeye gitmeden, dijital kanallar üzerinden zahmetsiz bir şekilde ING’li olabiliyor

ING’li olmak isteyen olan esnaf ve şahıs işletmeleri, evrak teslimi için şubeye gitmeden, dilediği yerde kolay ve zahmetsiz bir şekilde ING’li olabiliyor. İşletmeler, ing.com.tr ve ING Mobil uygulaması üzerinden vade derdi olmadan günlük birikim yapma imkânı sağlayan KOBİ e-Turuncu ya da ING KOBİ Anında Kredi başvurusunda bulunarak dijital kanallar üzerinden müşteri olma sürecini tamamlayabiliyor. İşletmeler ürün seçim sürecini tamamladıktan sonra ING Mobil üzerinden uzaktan müşteri olma adımına geçiyor. Güvenlik adımlarını geçen kullanıcılar, son adımda müşteri temsilcileriyle yapılacak görüntülü görüşmeye katılarak anında ING müşterisi olabiliyor.  Kullanıcıların bu özelliği kullanabilmesi için yeni çipli kimlik ve NFC (Yakın Alan İletişimi) özelliği olan bir telefonunu olması gerekiyor. Bu özelliklere sahip kimlik kartı ve telefonu olmayanlar ise son adımda imza sürecini kurye ile tamamlayabiliyor. 

Öcal Ağar: Dijitalleşmede öncü bankalar arasında yer alıyor ve müşterilerimize dijital dünyada farklı alternatifler sunmaya devam ediyoruz

Dijital liderlik hedefiyle ilerlediklerini belirten ING Türkiye Tüzel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Öcal Ağar, “Ticarette anlık ihtiyaçlar için hızlı ve zahmetsiz çözümler gerekebiliyor ve işletmelerimizin işlerinin başından ayrılmadan ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilmesi daha önemli hale geliyor. Biz de müşterilerimizin iş hayatlarında bir adım önde olmalarını mümkün kılmayı hedefliyor ve zahmetsiz bankacılık anlayışımız ile müşterilerimize dijital dünyada farklı alternatifler sunmaya devam ediyoruz. Dijital dönüşümü stratejimizin merkezinde konumlandırarak dijitalleşmede öncü bankalar arasında yer alıyor, yenilikler sunarak pazarı dönüştürüyor ve oyunun kurallarını yeniden yazıyoruz. Şubelere de kalıplara da sığmayan bankacılık anlayışımız ile müşterilerimize kalıpların dışında hayatın içinde çözümler sunuyoruz. Müşterilerimizin hayatlarını daha da kolaylaştırmak ve onları finansal olarak desteklemek amacıyla yeni bir kampanya geliştirdik. Bu kapsamda, işletmeler hem uçtan uca dijital bir deneyim yaşayarak ING müşterisi olabiliyor hem de onlara sunduğumuz avantajlı kredi fırsatı ile işlerinin başından ayrılmadan nakit ihtiyaçlarını kolayca karşılayabiliyor. Yenilikçi ürün ve hizmetlerimizle işletmelerimizin dijitalleşme süreçlerine katkıda bulunmaya ve onları finansal olarak desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

ING Türkiye, 73.4 milyar TL kaynak ve dijital yatırımlarıyla ekonomiye desteğini sürdürdü

ING Türkiye’de iki üst düzey atama

ING Türkiye ve Çiçeksepeti iş birliği ile mağaza sahiplerine ING’den özel avantajlar

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)