BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaLeasing-FaktoringING Leasing ve ING Faktoring kuruldu----

ING Leasing ve ING Faktoring kuruldu

ING Leasing ve ING Faktoring kuruldu
12 Nisan 2010 - 11:46 www.finansgundem.com

ING Finansal Kiralama A.Ş, öncelikle ING’nin orta ve büyük ölçekli müşterilerine odaklanırken, ING Faktoring A.Ş uluslararası faktoring hizmetinin yanı sıra yurtiçi faktoring hizmeti ile de müşterilerinin yanında olacak.

ING Bank’ın yüzde 100 iştiraki olan ING Finansal Kiralama A.Ş ve ING Faktoring A.Ş, BDDK onayını takiben faaliyetlerine başladı. ING Faktoring, yurtiçi ve uluslararası faktoring olmak üzere, iki farklı alanda hizmet sunacak. ING Finansal Kiralama A.Ş. ise, özellikle büyük ölçekli KOBİ, ticari ve kurumsal firmalara odaklanacak. ING Faktoring & Finansal Kiralama A.Ş Genel Müdürü Willem Steenkamer, kuruluşla ilgili yaptığı açıklamada “Arkamızda ING Grubu’nun çok ciddi bilgi birikimi ve tecrübesiyle sektöre giriyoruz. Ayrıca hızlı hizmet, uygun fiyatlandırma, güven ve hizmet kalitesi de bizi farklılaştıracak diğer önemli noktalar. Günlük hizmetlerin ötesinde, müşterilerimize hem bilgilendirici hem de yönlendirici hizmetler de sunacağız. ING Grubu’nun vazgeçilmez “müşterilerin gücüne güç katma” ilkesi ING Leasing ve ING Faktoring için de olmazsa olmaz bir önceliktir,” dedi. Steenkamer, ING Finansal Kiralama A.Ş. ’i ile ilgili olarak da, “ING Finansal Kiralama olarak, uzun vadeli hem TL hem de döviz cinsinden finansman sunacağız, bürokratik işlemleri mümkün olduğunca azaltıp, işi müşterimizin bulunduğu lokasyonda sonuçlandıracağız” dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)