BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkING Bank'tan bir yenilik daha----

ING Bank'tan bir yenilik daha

ING Bank'tan bir yenilik daha
09 Mayıs 2018 - 11:58 www.finansgundem.com

ING Bank ofis değişim programıyla sektörde bir ilke daha imza attı

ING Bank, Türkiye bankacılık sektöründe İnsan Kaynakları (İK) alanında bir ilke imza atarak hayata geçirdiği ve çalışanlarına esnek çalışma koşulları sağlayan FlexING kapsamında, bu kez de İzmir’de çalışabilme imkânı getirdi. Banka talep eden Genel Müdürlük ile Kahramanmaraş Operasyon ve Çağrı Merkezi çalışanlarına “Flexi35” uygulamasıyla ister yaz ister kış döneminde geçici olarak İzmir’deki 50 kişilik ofisinden çalışabilme fırsatı sağlayacak. Çalışanların iş ve özel hayat dengesini iyileştirerek bir adım önde olmalarını amaçlayan ING Bank, yeni uygulamasıyla sektörde yeni bir ilke daha imza atmış olacak.

ŞubemFlexi de uygulamaya geçiyor

Bankacılık sektöründe bir diğer ilk de eşzamanlı olarak uygulamaya girecek. Buna göre yine FlexING uygulaması kapsamında eşzamanlı başlatılan ŞubemFlexi uygulaması ile de artık tüm ING Bank şube çalışanları Cuma günleri işe rahat kıyafetle gidebilecek ve ayda iki kere olmak üzere mesaisine 1 saat geç gelebilecek ya da işten 1 saat erken çıkabilecek.

“Çalışanlarımızın beklentilerine yanıt verebiliyoruz”

ING Bank olarak “Eski Köye Yeni Adet” anlayışıyla hizmet verdiklerini ve yalnızca müşterilerinin değil, çalışanlarının da hayatını kolaylaştıracak çözümler ürettiklerini kaydeden ING Bank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Bahar Özen şunları söyledi: “Çalışanlarımızın kendilerini farklı, üretken ve yenilikçi hissedebilmelerini sağlamak, sahip oldukları bu değerli becerileri daha da geliştirebilmeleri için uygun bir ortam yaratmak ING’de en önemli önceliklerimiz arasında. Gücünü çalışanından alan bir banka olarak, çalışanlarımızın taleplerine kulak veriyor, imza attığımız uygulamalarımızla, iş ortamından beklentilerine yönelik çözümler geliştiriyoruz. Bu doğrultuda 2015 yılında, FlexING adıyla, sektörümüzde bir ilke de imza atarak başlattığımız uygulama ile Genel Müdürlük çalışanlarımıza çalışma saatlerini ve yerlerini belirleme olanağı sunuyoruz. Şimdi bu esnek modele bir yenilik daha ekleyerek geçici olarak İzmir’den çalışma seçeneği getiriyoruz. Ayrıca 6 aydır esnek çalışma modelimizi bazı şubelerimizde de test ediyorduk, bu sürecin sonunda uygulamamızı bundan sonra tüm şubelerimize yayma kararı aldık. Hem genç hem de yeniliklere açık bir banka oluşumuz sayesinde, çalışma ortamımızı sürekli iyileştiriyoruz. ING Bank olarak mobiliteyi destekleyen iş modelimizle, dünyayı yakından takip eden ve bir işten fazlasını talep edenlerin en çok tercih ettiği şirketlerden biriyiz. Bu alanda yeni uygulamaları hayata geçirmeye ve sektörümüzde öncü olmaya devam edecek, çalışanlarımızın ihtiyaç ve taleplerine uygun çözümler üretmeye devam edeceğiz.”

Haftada iki gün ofis dışında çalışma imkanı

ING Bank, Genel Müdürlük çalışanlarına haftanın 2 günü ofis dışında çalışma imkânı sunarken, çalışanlar esnek çalışma saatleri uygulamasından da faydalanarak hafta içi çalışma saatlerini kendileri belirleyebiliyor.Anne ve baba olan her çalışana okulların açıldığı ilk gün Okulun İlk Günü İzni, okulların son günü Karne Günü İzni ve yıl içerisinde kendi seçtiği bir günü çocuğuyla geçirebilmeleri için Turuncu Gün İzni hakkı verilen bankada hamilelere de periyodik kontrolleri için ayda bir gün izin hakkı sağlanıyor. Anne olan çalışanlar da bebekleri 6 aylık olana kadar maaş kesintisi olmaksızın izinli sayılırken, baba olan çalışanlar da 1 yıl boyunca kullanılabilecekleri şekilde 10 gün izin hakkı elde ediyor. Çocuğu kreşe başlayan ebeveyn çalışanlara da kreşin açıldığı hafta ilk gün tam gün, kalan günler ise yarım gün izin hakkı sağlanıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Çakır09 Mayıs 2018 18:07

    Güzel uygulamalar. Ancak merak ediyorum, bu süreçte İng çalışanlarının aylık ücretleri ve sosyal hakları ne oldu? Sanırım iş süresi azaldığına ve iş kolaylaştığına göre maaşlar da gerilemiştir.

  • Django 09 Mayıs 2018 15:46

    Bugün bir anket yapsanız banka çalışanların %80 nin memnuniyetsizliğini gösterecek bir sonuç çıkar boşuna algı yaratmaya çalışmayın bel altı vurarak sürekli taciz ettiğiniz işten atılma ve hedef baskısı ile çalışmaktan sağlığını kaybetmiş insanlara yurtdışından ithal yabancı kelimelerle süsleyip güya sosyal hak diye sunum yapıyor olmak hangi kafanın eseri bilinmez sizler önce çalışanlarınızın bir dertlerini dinleyin ,dokunun, hal hatır sorun ki çalışan sizin gözünüzde ne kadar değerli bir anlasın...

  • Firat 09 Mayıs 2018 14:01

    Çoğu çalışanınızın varlığı ile yokluğu arasında bir fark zaten Yok. Şubede olsa telefona cevap mi veriyor ? Her geçen gün komiklesiyorsunuz