BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkING Bank’ın Gözü Kulağı Sosyal Medyada----

ING Bank’ın Gözü Kulağı Sosyal Medyada

ING Bank’ın Gözü Kulağı Sosyal Medyada
12 Eylül 2014 - 16:53 www.finansgundem.com

ING Bank, sosyal medyada destek hizmetlerini yönetimini müşteri memnuniyeti odaklı olarak yeniden şekillendirdi

Twitter üzerinden hizmet sunacak olan “ING Turuncu Destek” hesabını hayata geçirdi. ING Bank müşterisi olsun ya da olmasın, tüm Twitter kullanıcılarına ulaşmayı amaçlayan “ING Turuncu Destek”, bankacılıkla ilgili yapılan tüm paylaşımları gerçek zamanlı olarak dinleyip kullanıcıların soru ve sorunlarına çözüm sunmayı hedefliyor. Destek hesap üzerinden sektörde bir ilk de gerçekleştirilerek, sıkça sorulan sorulara ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay’ın cevapladığı videolar aracılığıyla cevap verilecek.

ING Bank, bankacılıkla ilgili sorusu ve yorumu olan herkesin beklentilerini eksiksiz yerine getiren bir hizmet sunmak için “ING Turuncu Destek” Twitter hesabını kullanıma açtı. Bankacılıkla ilgili paylaşımda bulunan tüm Twitter kullanıcılarını gerçek zamanlı olarak dinleyerek sorularını yanıtlayacak.

“ING Turuncu Destek” ekibi, ING Bank müşterisi olsun olmasın, bankacılıkla ilgili paylaşımda bulunan tüm sosyal medya kullanıcılarına ulaşabilmeyi, şikayetlerini dinlemeyi, sorularını yanıtlamayı, ING Bank'ı ve hizmetlerini doğru şekilde aktarmayı hedefliyor. Tüm sosyal medyayı dinleyerek bankacılıkla ilgili gelen sorun ve şikâyetlerle ilgilenen ekip üyeleri, her takipçinin sorusunu özel olarak yanıtlıyor, ekip üyeleri takipçilerin onlara daha rahat ulaşabilmeleri için yanıtlara isimlerini ekliyor; böylece daha samimi bir iletişim kurarak müşteri deneyimini bir adım öteye götürüyor.

Sıkça soruların sorulara cevaplar ING Bank Türkiye Genel Müdürü Pınar Abay’dan

“ING Turuncu Destek” uygulaması sektörde bir de ilke imza atıyor. Twitter kullanıcıları, sıkça sorulan soruların cevaplarına, ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay’ın bizzat cevapladığı videolar aracılığıyla ulaşacaklar.

“ING Turuncu Destek” hesabıyla ilgili değerlendirmede bulunan ING Bank Genel Müdürü Abay, hesabın sosyal medya üzerinden ilişki yönetimi uygulamalarına yeni bir soluk getirdiğini ifade ederek şunları ekledi:

“ING Bank olarak müşterilerimizi işimizin odak noktasına yerleştiriyoruz. Daha iyi hizmet verme ve doğru çözümler sunmanın yolunun müşterilerimizin istek ve ihtiyaçlarını daha iyi anlamaktan geçtiğini düşünüyoruz. Twitter üzerinden hizmet veren “ING Turuncu Destek” hesabı da bu bakış açısıyla hayat buldu. Turuncu Destek ekibi, sosyal medyayı dinleyerek bankalar ve bankacılık hakkındaki görüşleri bizim için gözlemliyor; potansiyel ve mevcut müşterilerimizle aramızda bir köprü görevi görerek sosyal medyadaki varlığımızı güçlendiriyor.”

Twitter’ın Türkiye Ad Sales Partner firması Genart Medya, ING Bank’ın platformun doğasını ve kullanıcı davranışlarını en iyi anlayan, analiz eden ve buna göre harekete geçen markaların arasında yer aldığını belirterek “ING Turuncu Destek” hesabıyla ilgili şunları söyledi:

“Twitter'ın Türkiye pazarındaki ilk yılında ING Bank'ı yürüttüğü başarılı kampanyaların ardından bu yıl hayata geçirdiği ING Turuncu Destek, marka ile kullanıcı arası etkileşimi bir üst seviyeye taşıdığını görmekten çok memnunuz. Projede her kademeden banka çalışanın yer alması markanın kullanıcılarla olan bağını güçlendirirken platformun markalara sağladığı fırsatların farklı bir boyutunu da ortaya çıkarıyor.”
ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • pinti 21 Ekim 2014 16:25

    şube personeline sahip çık ing . sen sahip çıkmazsan onlarda sana sahip çıkmaz .adam 3 satacaksa bilerek 1 satıyor bu yüzden yıllardır başarısızsın , sen personeline vermez üstüne bide haklarını gasp edersen o da böyle yapar karlılıkta rezil olursun herşey operasyonel maliyet değildir sen personelini mutlu et onlarda seni mutlu etsin şubelerde kim memnun ing den bir araştırma yap bakalım ne çıkacak bu u hollanda nasıl görmüyor enteresan

  • seyant13 Eylül 2014 10:08

    Türkiye'ye girdiğinden bu yana orta sahada top çeviren futbol takımı gibi. Gol atma ve kazanma hırsı olmaksızın sadece gol yememek üzerine bir taktik geliştirmiş. Yıllardır Türkiye'de yaptığı karları bile doğru düzgün açıklamıyorlar çünkü çok çok düşük kar ediyor. Genel Müdür ve GMY'ler şimdilik Hollandalıları biraz daha

  • Christ12 Eylül 2014 17:04

    Yav he he!!Önce kar nedir koca bankada onu açıklasın Genel müdürümüz