BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem'İndirimli halı' salgını: Polis dağıttı!----

'İndirimli halı' salgını: Polis dağıttı!

'İndirimli halı' salgını: Polis dağıttı!
11 Eylül 2021 - 14:30 www.finansgundem.com

İzmit’te, indirimli halı satışı yapılan mağaza önünde uzun kuyruk oluşturanlar, korona virüs tedbirleri kapsamındaki sosyal mesafe kuralını hiçe saydı. Bu olay son bir haftada haberlere konu olan 3. halı indirimi oldu.

İzmit’teki alışveriş merkezinde ucuza halı satılacağının duyurulmasının ardından mağaza önünde erken saatlerden itibaren uzun kuyruklar oluştu.

Alışveriş merkezinin açılış saatinden itibaren mağaza önünde bekleyen vatandaşlar, kapıların açılması ile birlikte içeri girdi. Bu sırada alışveriş merkezi görevlileri, izdiham yaşanmaması için mağaza önünde bariyer kurdu.

Uzun süre kapı önünde bekleyenler, içeri girerek indirimli halılardan satın almaya çalıştı. Kuyruğa girenlerin ve mağazada dolaşanların sosyal mesafeyi de ihlal ettiği görüldü.

DAHA ÖNCE DE YAŞANDI

Son bir haftada İstanbul'un iki farklı ilçesinde benzer manzaralar görüldü. Tanesi 50 liradan ucuza halı almak isteyen vatandaşlar sosyal mesafe kurallarını hiçe saydı.

İstanbul Avcılar'daki ucuz halı satışında bin halı ve kilim 50 dakikada satılırken "Birbirinize zarar vermeyin" uyarısı yapıldı.

POLİS DAĞITTI

Dün ise İstanbul'un Bağcılar ilçesinde benzer görüntüler yaşandı. Ucuz halı kalabalığını polis müdahale etti. Polis müdahalesinin ertesinde kalabalık dağıtıldı.

Aşılar 'Mu varyantına' karşı etkili mi?

 

İşte vaka oranı en çok artan 10 il!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)