BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİndiana Jones 5 geliyor!----

İndiana Jones 5 geliyor!

İndiana Jones 5 geliyor!
09 Mayıs 2019 - 11:58 www.finansgundem.com

Disney, Indiana Jones devam filmi için beklenen yayın tarihini verdi.

Disney geçtiğimiz akşam birçok filmin izleyicileriyle ne zaman buluşacağını açıklamıştı. Bu açıklanan filmler arasında Indiana Jones 5 de bulunuyor. Uzun bir süredir devamının çekilmesi beklenen Indiana Jones serisinin beşinci filmi, artık resmi olarak hayata geçiriliyor.

Usta oyuncu Harrison Ford'un başrolünde yer aldığı efsanevi Indiana Jones serisinin son filmi Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, 2008 yılında izleyicileriyle buluşmuştu. Ancak bunun ardından seri uzun bir sessizliğe büründü. İlk kez 1981 yılında vizyona giren Raiders of The Lost Ark filmiyle başlayan Indiana Jones serisinin beşinci filmine kavuşacağı kesinleşti.

Diğer filmler gibi Steven Spielberg yönetmenliğindeki olması beklenen filmin gerçekleştirileceği bundan üç yıl önce açıklanmıştı. Ancak 2020 yılının Temmuz ayı olarak verilen tarihi esgeçme kararı alınmıştı. Şimdi ise Disney'in kesin olarak açıkladığı bilgiye göre Indiana Jones 5, 9 Temmuz 2021 tarihinde izleyicileriyle buluşmuş olacak.

Bunun en büyük nedeninin de Steven Spielberg'in şu anda West Side Storymüzikal filmiyle ve Harrison Ford'un ise The Call of the Wild isimli projeyle uğraşması olduğu söyleniliyor.

Henüz tam adı belli olmayan Indiana Jones 5 filminin oyuncu kadrosunda usta oyuncu Harrison Ford dışında kimlerin olacağı bilinmiyor. Ancak bir önceki filmde yer alan Shia LaBeouf'un kesin olarak filmde rol almayacağı söyleniliyor. Son film, Indiana Jones Kristal Kafatası Krallığı'nın konusu ise şöyleydi: Soğuk Savaş sırasında Sovyet ajanları, Profesör Henry Jones’u izlemektedirler.

Genç bir adamın, kendisine yaşlı ve bunak bir meslektaşı olan Oxley’den şifreli bir mesaj getirdiğine şahit olurlar. Yetenekli Irina Spalko’nun öncülüğünde Sovyetler, Jones ve genç adam Mutt’un peşine takılırlar. Oxley’in şifresi ile kuvarstan yapılma efsanevi bir kafatası bulurlar. Eğer Jones, kafatasını yasal olarak ait olduğu yere götürebilirse her şey yoluna girecektir.

Ancak Irina, onu ele geçirirse, Batıyı tehlike altında bırakabilecek bir güce sahip olacaktır. Yaşlı profesör ve genç adam güçlerini, Jones’un geçmişinden gelen bir kadının gücü ile birleştirerek ormanın tehlikeleri ve doğaüstü olaylar ile yüzleşirler.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)