BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİnce'den Talat Atilla'ya yanıt: Açıkla o ismi----

İnce'den Talat Atilla'ya yanıt: Açıkla o ismi

İnce'den Talat Atilla'ya yanıt: Açıkla o ismi
12 Aralık 2019 - 06:54 www.finansgundem.com

CHP'yi karıştıran iddiaların sahibi Talat Atilla'nın, katıldığı canlı yayında yaptığı açıklamalara Muharrem İnce'den yanıt geldi

Geçtiğimiz ay tartışmalara neden olan, konunun muhatapları Muharrem İnce ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yalanladığı görüşme iddiaları yeniden gündeme geldi.

Talat Atilla, Ahmet Hakan’ın sunduğu canlı yayında Muharrem İnce hakkındaki iddiaları tekrar dile getirince İnce, iddialarla ilgili sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

İnce’nin açıklaması şöyle;

* Talat Atilla katıldığı televizyon programında Saraya giden CHP'li haberinin kaynağının halen görevde bir CHP Milletvekili olduğunu, o ismi Rahmi Turan'a söylediğini açıklamıştır.

* Talat Atilla kendisine bu yalanı, kumpası aktaran bir Milletvekili varsa o ismi açıklamalıdır. Rahmi Turan kendisine söylenen isim kimse o ismi açıklamalıdır.

* Bu akşam 139 CHP Milletvekili töhmet altında bırakılmıştır, CHP Genel Merkezi Talat Atilla'nın dava açmasını beklemeden bu kişi hakkında dava açmalıdır.

Talat Atilla CHP'ye dava açıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)