BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİnce, bugün yolunu çizecek----

İnce, bugün yolunu çizecek

İnce, bugün yolunu çizecek
13 Ağustos 2020 - 08:56 www.finansgundem.com

CHP’den ayrılarak yeni bir parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce, bugün düzenleyeceği basın toplantısı ile yol haritasını kamuoyuna açıklayacak.

CHP’nin 2018 seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı olan İnce’nin, son CHP kurultayındaki gelişmelerden sonra arkadaşlarıyla durum değerlendirmesi yaptığı, bunun sonucunda yeni bir parti kurulması kararı aldıkları iddia edilmişti. İnce bu iddiayı ilk etapta yalanlamazken, daha sonra verdiği bir röportajda “Ben bir parti kurmuyorum; yola çıkıyorum. Yüzde 31’le bıraktım. Şimdi onu yüzde 51’e çıkarmak için yola çıkıyorum. Bu yol Diyarbakır’da karpuz tarlasına gidiyor. Sümbül Deresi’nde işçilerle olacağım, Rize’de çay toplayacağım. Yollara çıkıyorum, halka emanet edeceğim kendimi. Parti kurmuyorum. Halkla beraber yola çıkıyorum. Harekete geçiyorum. Bir hareket başlatıyorum. Halkla beraber” dedi.

İnce geçtiğimiz hafta da “Ankara’da bir basın toplantısı düzenleyeceğim. Bu süreçte herkes konuştu. Bir tek ben konuşmadım. Önümüzdeki hafta ayrıntılı bir şekilde her tür soruya cevap vererek, bunları anlatacağım” açıklamasını yaptı.

Bu açıklamanın geldiği saatlerde Ankara’da eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin ve eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, “İnce” krizi konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşüyordu.

Çetin ve Karayalçın, Kılıçdaroğlu’nun ardından önceki gün de İnce ile bir araya geldi. Yaklaşık iki saat süren görüşmede Karayalçın’ın parti bütünlüğü ve birliği vurgusu yaptığı, bugünkü basın toplantısını kastederek İnce’ye “partide kal masayı devirme” dediği kulislere yansıdı.

İnce, bugün Çukurmambar Holiday Inn Otel’de saat 10.30’da basın toplantısı düzenleyerek yol haritasını kamuoyuna açıklayacak. Toplantı pandemi nedeniyle basın mensupları dışındaki katılımcılara kapalı olacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)