BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİmitasyon diye satın aldı, gerçek altın çıktı----

İmitasyon diye satın aldı, gerçek altın çıktı

İmitasyon diye satın aldı, gerçek altın çıktı
04 Mart 2021 - 00:25 www.finansgundem.com

İngiltere'de bir kadının imitasyon diye aldığı saat, gerçek altın çıktı. Şaşkınlığını gizleyemeyen kadın, “Bu konuda hiçbir fikrim yoktu. Sahte değil meğer altındanmış” ifadelerini kullandı.

İngiltere’de 3 adet imitasyon saatini rehin dükkanına satmaya kalkan bir kadın, saatlerden birinin gerçek altından yapılma olduğunu öğrendi.

İMİTASYON SANDIĞI SAATLERİNİ, SATMAYA KARAR VERDİ

Adının Andrea olduğu belirtilen kadın imitasyon saatlerini rehin dükkanında satmaya karar verdi. Yorkshire bölgesinde yaşayan ve makyaj uzmanı olan Andrea, Rolex markasının sahteleri olan 3 farklı imitasyon saati satmak için rehinci dükkanına gitti.

"MEĞER ALTINDANMIŞ"

Andrea, 600 sterline (6 bin 223 TL) satmayı umduğu saatlerden birinin altından yapıldığını öğrendi. Dailymail'da yer alan habere göre Andrea “Bu konuda hiçbir fikrim yoktu. Sahte değil meğer altındanmış” dedi.

"MARKA OLARAK İMİTASYON OLSA DA, BU GERÇEK ALTIN"

Saatin altın olduğunu fark eden rehinci dükkanının sahibi Dan Hatfield ise “Her ne kadar marka olarak imitasyon olsa da, bu gerçek altın. Bunun altın olduğunu direkt görebilirsiniz” diye konuştu. Hatfield’in söz konusu saate 2 bin 700 sterlin (27 bin 968 TL) ödeyerek satın aldığı öğrenildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)