BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiIMF'ten Ukrayna'ya 5.5 milyar dolar kredi ----

IMF'ten Ukrayna'ya 5.5 milyar dolar kredi

IMF'ten Ukrayna'ya 5.5 milyar dolar kredi
09 Aralık 2019 - 08:31 www.finansgundem.com

IMF, Ukrayna için öngördüğü 1.5 milyar dolarlık kredi için yargının bağımsızlığı ve yolsuzlukla mücadelenin güçlendirilmesi gibi reformları şart koştu

Uluslararası Para Fonu (IMF), Ukrayna'ya ülkedeki ciddi finansal sorunların üstesinden gelmek için beş buçuk milyar dolarlık bir kredi konusunda koşullu olarak anlaşmaya vardı.

Kredi Anlaşması üç yıllık bir anlaşma olacak ve uygulamaya girmesi içim IMF Yürütme Kurulu ve fonun Üye devletleri tarafından onaylanması gerekiyor.

IMF Başkanı Kristalina Georgieva Kredi Anlaşmasının yerine getirilmesinin, yargının bağımsızlığı ve yolsuzlukla mücadelenin güçlendirilmesi de dahil olmak üzere, kabul edilen tüm ön koşulların Kiev tarafından yerine getirilmesi olduğunu söyledi.

Yeni kredi anlaşması, 2018'de verilen 3.9 milyar dolarlık krediyi takip ediyor. İlk kredinin şu ana kadar 1.4 milyar doları geri ödendi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)