BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiIMF'den Kenya'ya 447 milyon dolar kredi----

IMF'den Kenya'ya 447 milyon dolar kredi

IMF'den Kenya'ya 447 milyon dolar kredi
20 Aralık 2022 - 08:23 www.finansgundem.com

IMF, fonların borç kırılganlıklarını çözebilmek, Kovid-19 salgını ve küresel şoklara verilen yanıtı desteklemek ve yönetişimi ve daha geniş ekonomik reformları geliştirmek için Kenya'ya 447 milyon dolar kredi verecek.

Uluslararası Para Fonu (IMF), mali durumunu desteklemek ve azalan rezervlerini artırmak için Kenya'ya yaklaşık 447 milyon dolar kredi vermeyi kabul etti.

IMF, yönetim kurulunun kredi programlarının incelemesini tamamlamasının ardından paranın yaklaşık 216 milyon dolarlık bir artışı içerdiğini ve mevcut düzenlemeler kapsamında Kenya'ya yapılan kümülatif ödemeleri yaklaşık 2.4 milyar dolara getirdiğini bildirdi.

IMF, fonların borç kırılganlıklarını çözebilmek, Kovid-19 salgını ve küresel şoklara verilen yanıtı desteklemek ve yönetişimi ve daha geniş ekonomik reformları geliştirmek için kullanılacağını belirterek, "Kenya'nın ekonomisi dirençli kalmaya devam ederken, yakın vadede aşağı yönlü riskler hakim" açıklamasını yaptı.

IMF'den Ukrayna'ya yardım eli

 

IMF'den Mısır'a 3 milyar dolar

 

IMF'den Gana'ya 3 milyar dolar

 

IMF: Hollanda'da büyüme yavaşlayacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)