BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemIMF ve Dünya Bankası'ndan 'yüz yüze' kararı----

IMF ve Dünya Bankası'ndan 'yüz yüze' kararı

IMF ve Dünya Bankası'ndan 'yüz yüze' kararı
12 Temmuz 2022 - 18:36 www.finansgundem.com

Uluslararası Para Fonu (IMF) ve Dünya Bankası, ekim ayında gerçekleştirecekleri toplantılarını 'yüz yüze' yapma kararı aldı

Uluslararası Para Fonu (IMF) ve Dünya Bankası, bu yıl ekimde gerçekleşecek yıllık toplantılarının yüz yüze yapılacağını bildirdi.

İki kurumdan yapılan ortak açıklamada, yıllık toplantıların 10-16 Ekim tarihlerinde Washington DC'de bulunan IMF ve Dünya Bankası Grubu genel merkezinde gerçekleştirileceği aktarıldı.

Açıklamada, toplantıları sanal olarak izleyeceklerin halka açık etkinlikleri IMF ve Dünya Bankası dijital platformlarında takip edebileceği kaydedildi.

Dünya genelinde sağlık koşullarının izlenmeye devam edileceği vurgulanan açıklamada, yıllık toplantılara ilişkin planın gerekmesi halinde değiştirileceği belirtildi.

Yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle 2020'deki toplantılarını sanal ortamda düzenleyen IMF ve Dünya Bankası, geçen yılki toplantılarını ise "hibrit" formatta kısmen yüz yüze gerçekleştirmişti.

Arjantin'de IMF protestosu

 

Dünya Bankası'ndan Liberya sağlık sektörüne yardım

 

Dünya Bankası'ndan doğal afetlere karşı Türkiye'ye 449 milyon dolarlık kredi onayı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)