BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemIMF: Lübnan'a destek için tüm yollar araştırılıyor----

IMF: Lübnan'a destek için tüm yollar araştırılıyor

IMF: Lübnan'a destek için tüm yollar araştırılıyor
06 Ağustos 2020 - 22:12 www.finansgundem.com

IMF Başkanı Georgieva, Beyrut Limanı'nda meydana gelen patlamaya ilişkin IMF'nin Lübnan halkını desteklemek için mümkün olan tüm yolları araştırdığını söyledi.

Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva, Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta limanda meydana gelen ve onlarca kişinin öldüğü, yüzlercesinin yaralandığı patlamaya ilişkin açıklamada bulundu.

Georgieva, yazılı açıklamasında, Lübnan'daki 'korkunç trajedinin' ardından felaketin üstesinden gelmek ve ülkenin karşı karşıya olduğu derin ekonomik ve sosyal krize müdahale etmek için 'ulusal birlik zamanı' olduğunu belirtti.

Uluslararası toplumun da acil ihtiyaç anında Lübnan'a yardımcı olmak için harekete geçmesi gerektiğini vurgulayan Georgieva, "IMF, Lübnan halkını desteklemek için mümkün olan tüm yolları araştırıyor. Kritik reformlara ilişkin tartışmalardaki çıkmazın üstesinden gelmek, ekonomiye dönük, ülkenin geleceğinde hesap verebilirlik sağlamak ve güven inşa etmek için anlamlı bir program oluşturmak gerekli" değerlendirmesinde bulundu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)