BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiIMF Başkanı, ABD-Çin görüşmeleri için umutlu----

IMF Başkanı, ABD-Çin görüşmeleri için umutlu

IMF Başkanı, ABD-Çin görüşmeleri için umutlu
30 Nisan 2019 - 09:09 www.finansgundem.com

IMF Başkanı Lagarde, ABD-Çin ticaret müzakerelerinden ümitli olduğunu söyledi

Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Christine Lagarde, ABD ve Çin'in, aralarındaki ticaret anlaşmazlıklarını bitirip bir uzlaşmaya varacakları konusunda iyimser olduğunu söyledi.

The National'ın haberine göre, Milken Enstitüsü tarafından düzenlenen Küresel Konferans'ta konuşan Lagarde, dünyanın en büyük iki ekonomisi ABD ve Çin arasındaki görüşmelerin bir anlaşma ile sonuçlanıp sonuçlanmayacağı yönündeki bir soruya, "'Evet' diyorum" yanıtı verdi ve bu konuda iyimser olduğunu ekledi.

Blackstone CEO'su Stephen Schwarzman da, ABD ve Çin'in görüşmelerin son turunda bir anlaşmaya varacakları konusunda olumlu düşündüğünü, ancak, anlaşmaya konu olan her konuyu çözebileceklerini "sanmadığını" ekledi.

ABD ile Çin arasında müzakerelerde kritik bir noktaya gelindiğini ve müzakereleri önümüzdeki 2 turda tamamlanabileceğini ifade eden ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, beraberinde ABD Ticaret Temsilcisi Robert Lighthizer ile Pekin'de Çinli heyet ile masaya oturacak. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)