BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİmamoğlu'nun sergileyeceği makam araçları Yenikapı'da----

İmamoğlu'nun sergileyeceği makam araçları Yenikapı'da

İmamoğlu'nun sergileyeceği makam araçları Yenikapı'da
05 Eylül 2019 - 08:57 www.finansgundem.com

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim öncesinde yaptığı açıklamada AK Parti döneminde ihtiyaç fazlası kiralanan yüzlerce aracı, israfın kanıtı olarak Yenikapı Meydanı'na toplayacaklarını söylemişti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim öncesinde yaptığı açıklamada AK Parti döneminde ihtiyaç fazlası kiralanan yüzlerce aracı, israfın kanıtı olarak Yenikapı Meydanı'na toplayacaklarını söylemişti.

Dün gece sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar akıllara 'Bu araçlar onlar mı?' sorusunu getirse de İBB'den henüz bir açıklama yapılmadı.

Gece yarısı Yenikapı miting meydanına getirilen yüzlerce araç, tartışma yarattı. Araçların sergilenmek üzere miting meydanına getirildiği iddia edildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Deli dumrul05 Eylül 2019 11:53

    Bir clio, bir dacia, bir kamyonet, bir minibüs makam aracı olabilir mi? Hizmet aracı da makam aracı mıdır? Her bilgiyi sorgulamak lazım hemen doğru kabul etmemek lazım.