BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİmamoğlu’ndan sızdırılan video açıklaması: Gizli bir tarafı yok----

İmamoğlu’ndan sızdırılan video açıklaması: Gizli bir tarafı yok

İmamoğlu’ndan sızdırılan video açıklaması: Gizli bir tarafı yok
19 Temmuz 2023 - 15:55 www.finansgundem.com

İBB Başkanı İmamoğlu’nun ekibi ile yaptığı online “değişim” toplantısının bir kısmı sosyal medyaya sızdı. İmamoğlu, online toplantıya ilişkin "Partimin mevzuları partililerle konuşulur. Gizli bir tarafı yok" dedi.

Emirgan Korusu'nda düzenlenen 125 İETT Otobüsü Temini Sözleşme Töreni'nde soruları yanıtlayan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na CHP'li yetkili isimlerle yaptığı online toplantının internete sızdırılması soruldu. 

İmamoğlu soruya şu yanıtı verdi:

Partimin mevzuları partililerle konuşulur. Yani partinin yöneticileriyle konuşulur. Partinin, parti meclisi üyeleriyle konuşulur. Eski, yeni milletvekilleriyle konuşulur. İlçe başkanlarıyla konuşulur, il başkanlarıyla konuşulur. Dolayısıyla bundan daha doğal bir şey yoktur. Bizim bu ve benzeri belki 200'e yakın toplantımız olmuştur diyebilirim. Seçimden bu yana. Bunlar devam edecektir. Devam ediyor. Gizli bir tarafı yok. Yarın da toplantımız var. Hatta bugün bile buna benzer toplantılarımız var. Hiçbir gizli tarafı yok. Konuşulan mevzular partinin konularıdır. Bunlarla ilgili hiçbir kelimesini sizin huzurunuzda konuşmayacağım. O masalarda konuşmaya devam edeceğim.

"Araştıracağız"

İmamoğlu toplantının videosunun sızdırılmasıyla ilgili de “Onu tabii araştıracağız, bakacağız. Ne olmuş? Nasıl olmuş? Bunu seven kimler var? Partinin içinde mi var? Dışında mı var? Ona da bakacağız. Ama biz partimizle ilgili mevzuları, partimizin yetkilileriyle çekinmeden açık ve seçik kalbimizde ne varsa bir arada bir aile meselesi gibi konuşuyoruz, konuşmaya devam edeceğiz. Oradan sağlıklı kararlar çıkması için de yapılan her işlemi takip edeceğiz” diye konuştu.

CHP'den açıklama

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Ekrem İmamoğlu'nun partinin yetkili isimleriyle yaptığı online toplantı görüntülerine ilişkin, "Ülke yangın yerine dönmüşken, millet zam, zulüm altında inlerken 'Zoom' konuşmayı doğru bulmayız. Partimizin kongreler süreci hızla ilerlerken, partimizin geleneklerine uymayan, hiyerarşisini dikkate almayan, etik olmayan toplantıları da doğru bulmayız. Yarışmaya 'evet' diyoruz ama bu süreçte partimizin yıpratılmasını da doğru bulmuyoruz. Partimizin Genel Başkanı ve MYK, yüz yıllık CHP, gemisini limana hasarsız yanaştırmaya kararlıdır. Bunu da yapacaktır. Bir de 'Genel merkezin haberi var mıydı?' şeklinde bir soru vardı; hayır haberimiz yoktu." dedi

İmamoğlu'ndan toplu taşımaya zam sinyali

 

İmamoğlu'na 'Tuzla Belediye Başkanı'na hakaretten hapis talebi

 

Kılıçdaroğlu: Ekrem İmamoğlu görevine devam etmeli

 

İmamoğlu'ndan adaylık açıklaması

 

İmamoğlu değişim çağrısını tekrarladı

 

İmamoğlu, Kılıçdaroğlu ile görüşmesinin detaylarını açıkladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)