BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİmamoğlu'ndan kadın dostu belediyecilik talebi----

İmamoğlu'ndan kadın dostu belediyecilik talebi

İmamoğlu'ndan kadın dostu belediyecilik talebi
24 Haziran 2019 - 16:33 www.finansgundem.com

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'nu kutlayan KAGİDER, kadın dostu belediyecilik anlayışı ve kadın girişimcilerin desteklenmesi talebinde bulundu.

KAGİDER, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'nu kutladığı mesajda kadın girişimcilere dstek ve kadın dostu belediyecilik çalışmaları yapılmasını istedi. 

Derneğin kutlama mesajı şöyle:

Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) olarak, yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini kazanan Sayın Ekrem İmamoğlu’nu kutluyoruz.

Sayın İmamoğlu’nun toplumsal barış ve uzlaşmayı sağlayacağına, yerel yönetim deneyimi ile bu dönemi en iyi şekilde değerlendireceğine inanıyoruz.

Kendisinin kadın dostu bir belediyecilik anlayışı ile çalışmalar sürdüreceğine; kadınların ekonomik ve sosyal konumlarının güçlendirilmesi için kadın istihdamı ve kadın girişimciliğini desteklemeyi öncelikleri arasına alacağına inancımız tamdır.

Değerli kamuoyunun bilgisine sunarız.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)