BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİmamoğlu’ndan ‘Erzurum’ eleştirilerine yanıt----

İmamoğlu’ndan ‘Erzurum’ eleştirilerine yanıt

İmamoğlu’ndan ‘Erzurum’ eleştirilerine yanıt
28 Ocak 2020 - 13:26 www.finansgundem.com

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, depremin vurduğu Elazığ'a yaptığı ziyaretin hemen ardından Erzurum Palandöken'e gittiği için yöneltilen eleştirilere yanıt mahiyetinde bir mesaj yayınladı

İBB Başkanı İmamoğlu, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, yarıyıl tatili nedeniyle çocukları ve eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte Erzurum’a gittiğini belirtti.

Ekrem İmamoğlu’nun sosyal medyadan paylaştığı mesaj şöyle:

“Yarıyıl tatili nedeniyle çocuklarım ve eşim ile birlikte dünya güzeli Erzurum'u hissetmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkemizin her köşesi başka bir değer, başka bir cennet. Türkiye kavganın değil sevginin merkezi olmalı.”

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bülent 28 Ocak 2020 21:25

    Sizin CHP nin bu ülkeye atatürkten sonra ne hizmeti olduki sen bu millete hizmet edesin. Dua edin elinizde bir Atatürk var. Millet ölmüş deprem olmuş boş verrr hayat sana güzel başkan ye iç gez toz oh ne ala ben sana oy vermedim sana oy verenler senin bu hallerini görünce vay halimize diye düşünüyorlardır.