BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİmamoğlu'na karşı sahte haber yapan 4 kişi serbest bırakıldı----

İmamoğlu'na karşı sahte haber yapan 4 kişi serbest bırakıldı

İmamoğlu'na karşı sahte haber yapan 4 kişi serbest bırakıldı
27 Nisan 2020 - 21:46 www.finansgundem.com

Mersin'in Erdemli ilçesinde limonla ilgili olarak kurgu haber yaptıkları iddiası ile gözaltına alınan 4 kişi, adliyeye sevk edilmelerinin ardından serbest bırakıldı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu'na yönelik kumpas görüntüleri ile ilgili açılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 4 kişi Mersin'in Erdemli ilçesinde adliyeye sevk edildi.

Söz konusu görüntülerin sosyal medya ve daha sonra da basın yayın organlarında yayınlanmasının ardından İBB Başkanı İmamoğlu ile AKP Mersin İl Başkanı Cesim Ercik'in şikayeti üzerine Erdemli Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatılmıştı.

Güvenlik ve İstihbarat Şubesi'nin birlikte yürüttüğü soruşturma kapsamında çiftçi rolündeki Ömer Tuncel'in görüntüsünü çekip nasıl konuşacağını ve ‘Yandaş” vurgusu yapması konusunda yönlendirmede bulunan Mahmut Dölek ile olayla ilgisi olduğu iddiasıyla, Demokrat Parti (DP) eski İlçe Başkanı Emrah Toraman aynı günün gecesinde, Kumkuyu eski Belediye Başkanı Ömer Sezer ise Pazar akşam saatlerinde gözaltına alınmıştı.

SERBEST BIRAKILDILAR

Emniyetteki işlemlerinin ardından Erdemli Adliyesi'ne gönderilen 4 şüpheliden Ömer Sezer, Cumhuriyet Savcısı tarafından sorgulandıktan sonra serbest bırakıldı. Savcılığın tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk ettiği Mahmut Dölek, Ömer Tuncel ve Emrah Toruman ise denetemli serbestlik ve yurt dışı çıkış yasağı konularak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)