BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİmamoğlu ve Yavaş toplantıyı terk etti----

İmamoğlu ve Yavaş toplantıyı terk etti

İmamoğlu ve Yavaş toplantıyı terk etti
15 Ocak 2020 - 15:42 www.finansgundem.com

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 'özel davetli' olarak çağırıldıkları Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleştirilen Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongresi'ni terk etti

CHP'li başkanlar salondan ayrılma kararını, Bakan Kurum'un 'Kanal İstanbul' ile ilgili sunum yapması üzerine aldıklarını belirtti.

Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongresi'nin açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı. Blackberry Belediye Başkanlığı özel davetli olarak toplantıdaki yerini aldı. Çevre Bakaı Murat Kurum’un Kanal İstanbul ile ilgili sunum yapması üzerine Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş toplantıyı terk etti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, toplantı sonrası yaptığı açıklamada “Kanal İstanbul bu toplantıda yanlış ifade ediliyor. Doğrusu benim yazdığım 4 sayfalık mektupta yer alıyor” dedi.

İmamoğlu daha önce yaptığı açıklamada ilgili bakanlıkların bilgilendirme yapmadığını savunmuş ve “Tartışılmasında, görüşülmesinde ve konuşulmasında fayda var” demişti.

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a sürpriz zarf

 

Erdoğan uyardı, Türkiye teknoloji çöplüğüne döner

 

Erdoğan ile İmamoğlu Ankara’da buluşacak

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gerçek.15 Ocak 2020 17:09

    yıllar sonra tarih yazıldığında şöyle diyecekler tarihçiler. biz ne kadar akılsızmışışki böyle zeka yoksunu muhakeme yoksunu devlet adabı edebi bilmeyen sırf koltuk kapmak için 40 yıldır askerimizi polisimizi sivi vatandaşımızı katleden bir terör örgütünden oy dilennelere gönlümüüzü kapımızı aötık diye üzüleceklerdir.

  • akg02 Şubat 2020 03:44

    Devlet adabı derken Kızılay üzerinden Ensarlara göz yuman kişiden bahsediyo olmalısınız