BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİmamoğlu: Kırdığım tüm sanatçı dostlarımdan özür dilerim----

İmamoğlu: Kırdığım tüm sanatçı dostlarımdan özür dilerim

İmamoğlu: Kırdığım tüm sanatçı dostlarımdan özür dilerim
18 Ocak 2022 - 21:30 www.finansgundem.com

İmamoğlu "Bugünkü açıklamamda İstanbul’daki hizmetleri engellemeye çalışanların yanlışlarını vurgularken 'tiyatro yapıyorlar' dememem gerekirdi. Bu ifadem nedeniyle kırdığım tüm sanatçı dostlarımdan özür dilerim" diye konuştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün yaptığı açıklamada, "İstanbul’a ihanet eden kim varsa en tepeden en alta kadar deşifre ederiz. Tiyatro oynamaya kalkmasınlar" ifadelerini kullanmıştı.

FIRAT TANIŞ'TAN TEPKİ

İmamoğlu'nun bu açıklamasından sonra Oyuncu Fırat Tanış, sosyal medya hesabından, "Ahlaksızlığı tiyatro sanatıyla tarif eden bir yerel yöneticinin bağlı olduğu siyasi iradeden, kültür sanat politikası üretmesini bekliyoruz. Daha çok bekleriz. Muhalefeti böyle, iktidarını siz düşünün." paylaşımı geldi. 

"KIRDIĞIM TÜM SANATÇI DOSTLARIMDAN ÖZÜR DİLERİM"

İmamoğlu, Tanış'ın bu paylaşımından sonra ise "Tiyatro sanatçısı Fırat Tanış eleştirisinde haklı. Bugünkü açıklamamda İstanbul’daki hizmetleri engellemeye çalışanların yanlışlarını vurgularken 'tiyatro yapıyorlar' dememem gerekirdi. Bu ifadem nedeniyle kırdığım tüm sanatçı dostlarımdan özür dilerim." açıklamasında bulundu.

Koca, Bilim Kurulu sonrası alınan kararları duyurdu

Günlük veriler açıklandı: 69 bin 658 yeni vaka, 157 vefat

Motorin fiyatlarına zam geldi

 

ETİKETLER :