BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİmamoğlu: Halkın verdiği yetkiyi bir avuç insan alamaz----

İmamoğlu: Halkın verdiği yetkiyi bir avuç insan alamaz

İmamoğlu: Halkın verdiği yetkiyi bir avuç insan alamaz
14 Aralık 2022 - 18:48 www.finansgundem.com

İmamoğlu, hakkındaki hapis kararının ardından ""Halkın verdiği yetkiyi öyle bir avuç insan alamaz. Mücadelemiz daha güçlü başlıyor Allah'ın izniyle" diye konuştu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkındaki hapis cezası ve siyasi yasak kararını değerlendirdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş'ın olduğu makam odasında konuşan Ekrem İmamoğlu, "Halkın verdiği yetkiyi öyle bir avuç insan alamaz. Mücadelemiz daha güçlü başlıyor Allah'ın izniyle" ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu’nun Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret ettiği suçlamasıyla açılan davada, bugün karar açıklandı. Mahkeme, İmamoğlu'na 2 yıl 7 ay hapis cezası verdi.

Ayrıca, İmamoğlu hakkında Türk Ceza Kanunu'nun "Belli hakları kullanmaktan yoksun bırakılma" konusunu içeren 53. maddesinin uygulanmasına da hükmetti. Eğer karar temyizde kesinleşirse İmamoğlu, 'siyasi yasaklı' olacak ve belediye başkanlığından alınacak.

İmamoğlu'na hapis kararı