BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinImage çalışanlarından kapatma tepkisi----

Image çalışanlarından kapatma tepkisi

Image çalışanlarından kapatma tepkisi
29 Mart 2018 - 17:08 www.finansgundem.com

PR sektörünün ünlü şirketi kepenk kapattı. Çalışanlar şaşkın. İddialar arka akaya geldi.

Betül Mardin ve Canan Noyan'ın kurucu ortağı olduğu ve 1987 yılından bu yana faaliyet gösteren Image Halkla İlişkiler ve Strateji Tanıtım kepenk kapattı.

Kapanma kararıyla ilgili "Ekonomik koşullar nedeniyle dar boğaza girmiş bulunan Image Halkla İlişkiler mecburi olarak kapanma almıştır" açıklamasını yapan şirket yetkililerinden Canan Noyan'a çalışanlardan tepki geldi.

Medradarın haberine göre, çalışanlar yaptıkları açıklamada kapanma kararının altında Yönetim Kurulu Başkanı Canan Noyan'ın 'strateji' hatasının olduğunu iddia etti.

İşte o açıklama:
Image Halkla İlişkiler ve Strateji Tanıtım çalışanları olarak, uzun yıllar sevgimizi ve  emeğimizi verdiğimiz şirketimizin kapatılması kararını öncelikle derin üzüntü ile karşıladığımızı ve son 2,5 aydır ücretlerimizi dahi almadan son ana kadar fedakarlıkla çalıştığımızı belirtmek istiyoruz.
Biz çalışanlar olarak her iki şirketten de alacağımız olan 2, 5 aylık maaşlarımız, kıdem ve ihbar tazminatlarımız ile kullanılmayan izin bedellerimizin tahsili hususunda; gerekli tüm hukuki ve cezai yasal yollara müracaat edeceğimizi kamuoyuna bildiririz.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)