BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİlk korona virüs aşısının yapıldığı Haller aşının etkilerini anlattı----

İlk korona virüs aşısının yapıldığı Haller aşının etkilerini anlattı

İlk korona virüs aşısının yapıldığı Haller aşının etkilerini anlattı
26 Ağustos 2020 - 17:05 www.finansgundem.com

16 Mart'ta korona virüs aşısının denendiği ilk kişi olan 44 yaşındaki Jennifer Haller ve Neal Browning, aşının etkilerini anlattı. Haller, "Kendimi harika hissediyorum, bende yan etki olmadı" diye konuştu

Dünyada korona virüs aşısının denendiği ilk kişi olan 44 yaşındaki Jennifer Haller ve Neal Browning, aşının etkilerini anlattı.

16 Mart'ta Seattle'da yaşayan Jennifer Haller, ABD'de deneysel aşı enjekte edilen ilk kişi olmuştu. Haller, "Şimdi geriye dönüp baktığımda, bunun gerçekten ne kadar önemli olduğunu anlıyorum" diye konuştu.

"KENDİMİ DAHA GÜVENDE HİSSETTİM"

ABC11'de yer alan habere göre, bir başka aşı gönüllüsü olan Neal Browning ise "Başlangıçta bazı endişelerim vardı. Bunun daha önce hayvanlar üzerinde test edilmediğini biliyordum. Hem ilk insan hem de ilk hayvan denemesiydi. Her gün, ilk enjeksiyondan bir hafta sonra o noktaya ilerlerken, neler olup bittiğine dair kendimi daha da güvende hissettim" dedi.

"OMUZ AĞRISI DIŞINDA YAN ETKİSİ YOK"

Neal Browning ve Jennifer Haller, aşının enjeksiyon bölgesinde hafif omuz ağrısı dışında hiçbir yan etkisi olmadığını söyledi.

Haller, "Kendimi harika hissediyorum, bende yan etki olmadı" dedi.

Haller ve Browning'e tekrar gönüllü olup olmayacaklarını sorulduğunda Haller, "Evet, kesinlikle" yanıtını verdi. Neal Browning de tekrar aşı gönüllüsü olabileceğini dile getirdi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)