BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİlk kazananlar belli oldu----

İlk kazananlar belli oldu

İlk kazananlar belli oldu
04 Kasım 2013 - 15:16 www.finansgundem.com

BNP Paribas Cardif Türkiye tarafından düzenlenen “Cardif’in Değerleri Programı”nda ilk ödüller sahiplerine ulaştı

BNP Paribas Cardif Türkiye, departmanlar arası işbirliğinin ve şirket içi takdir ve teşekkür kültürünün gelişmesi amacıyla başlattığı “Cardif’in Değerleri Programı”nda  ilk ödüller sahiplerine ulaştı.  “Cardif’in Değerleri” programının hayata geçtiği ilk ayın sonunda düzenlenen partide, şirket  değerlerini temsil eden çalışanlar sembolik ödüllerini alırken tüm Genel Müdürlük ekipleri de onları kutlama fırsatı buldu. Tüm çalışanların katılımıyla gerçekleşen partide, çalışanlar yoğun geçen iş ortamından uzaklaşma ve gelecek dönem için enerji depolama fırsatı da buldu.
BNP Paribas Cardif’in 4 temel global değeri olan “İnanç ve Kararlılık”, “Proaktif Olmak”, “Yenilikçilik ve Yaratıcılık” ve “Başarı Tutkusu” kategorilerinde çalışma arkadaşlarından en fazla “Teşekkür Kartı” sahibi olan çalışanların ödüllendirildiği uygulama, çalışanlar arasında işbirliğini güçlendirmek, aynı zamanda şirket içinde ortak bir sinerji yaratmak amacıyla tasarlandı. Şirketin İK stratejisinin en önemli uygulamalarından biri olarak dikkat çeken “Cardif’in Değerleri Programı”nda, çalışanlar birbirlerine verdikleri desteği özel olarak hazırlanmış “Teşekkür Kartları” ile somutlaştırıyor. Ortak alandaki panolarda tüm çalışanlar ile paylaşılan bu kartlar, departmanlar arası ilişkileri güçlendiriyor ve işbirliğini arttırıyor. Her bir değerde en fazla karta sahip olan çalışanlar ise aylık ve yıllık olarak ödüllendiriliyor.
BNP Paribas Cardif İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ebru Taşçı Firuzbay, kurum olarak, çalışanları en değerli varlıkları olarak gördüklerini ve çalışan memnuniyetini en üst düzeyde tutmaya yönelik çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtti. “Cardif’in Değerleri Programı”nın da bu yaklaşımın bir sonucu olduğunu belirten Firuzbay, “Takım çalışmasının, başarının temel anahtarı olduğuna inanıyoruz. İnsan Kaynakları olarak takım çalışmasını teşvik etmek ve ortak çalışma kültürü oluşturmak üzere yaptığımız çalışmalarla şirketimizde hem verimliliğin hem de çalışan memnuniyetinin arttığını görmekten ayrıca mutluluk duyuyoruz.” dedi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)