BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİlk gerginlik CHP ve DİSK önünde----

İlk gerginlik CHP ve DİSK önünde

İlk gerginlik CHP ve DİSK önünde
01 Mayıs 2014 - 07:45 www.finansgundem.com

İstanbul gergin 1 Mayıs sabahına uyandı. Polis, Taksim ve çevresinde kuş uçurmuyor

İstanbul günler öncesinden başlayan gerginlikte 1 Mayıs'a uyandı. Sabahın ilk anlarında CHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı önünde toplanan grup ile polis karşı karşıya geldi. Polis toplanan gruba dağılma çağrısı yaptı. DİSK üyeleri Şişli'deki genel merkez önünde toplanmaya başladı. Beşiktaş Belediye başkanı Murat Hazinedar saat 06.30 sıralarında meydanda görev yapan temizlik işçileri ile Cumhuriyet Anıtına çelenk koydu. Hazinedar'la çelenk koymak için Cumhuriyet Anıtı'na giden işçilerin çalı süpürgelerini yanlarına almalarına izin verilmedi. 

CHP OTOBÜSÜ TARTIŞMASI, 2 GÖZALTI
Barbaros Bulvarı girişinde bulunan CHP otobüsü polis tarafından çektirildi. Ancak oturma eylemi yapanlar buna engel olmak istedi. Partililer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'a gelmesi halinde bu otobüslerden birini kullanacağını, diğerinin ise basın mensuplarına ayrıldığını ifade etti. Ancak polis dünden bu yana otobüslerin kaldırılmasını istediklerini ancak uygulanmadığını belirterek çekici çağırdı. Polisin otobüsü çektirdiği halat koptu. Polise engel olmak isteyen iki kişi gözaltına alındı. Değiştirilen halat ile birlikte CHP otobüsü bulvar girişinden çekildi.

TAKSİM'E BARİYERLER KURULDU
İstanbul Valiliği'nin yaptığı açıklamayla Taksim Meydanı'nın 1 Mayıs kutlamasına yasaklanmasının ardından, günler öncesinden Taksim ve çevresine getirilen demir polis bariyerleri, saat 00.30'dan itibaren belirlenen noktalara kuruldu. Taksim İstiklal Caddesi'nde bir çok dükkan kapalı. Güvenlik önlemlerinin alınacağı bölgelere de, gece saatlerinden itibaren 'akrep' diye tabir edilen zırhlı polis araçları ile TOMA'lar görev yerlerine konuşlandırıldı.

METRO TURNİKELERİNE BANT ÇEKİLDİ
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 1 Mayıs nedeniyle daha önceden belirlediği ulaşım tedbirleri kapsamında, bazı metrobüs ve metro duraklarının turnikelerine güvenlik şeridi çekildi. Vapur seferleri dün alınan karar gereği iptal edildi.

TAKVİYE POLİSLER İSTANBUL'DA
Türk Hava Yolları'na ait uçaklarla saat 02.30'dan itibaren Samsun, Erzurum, İzmir ve Kars'tan çok sayıda çevik kuvvet polisi İstanbul'a geldi. Polisler daha sonra Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde bekleyen otobüslerle, görev yapacakları noktalara götürüldü.  
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İşçiden..01 Mayıs 2014 09:00

    işçiden vatandaşdan ne kadar da korkan bir hükümet bu..sanki suudi hükümeti başımıza gelmiş bizi yönetiyor...