BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporİlk 11'ler belli oldu----

İlk 11'ler belli oldu

İlk 11'ler belli oldu
14 Şubat 2015 - 18:33 www.finansgundem.com

Trabzonspor beraberliğiyle zirveyi kaptıran Fenerbahçe, Gaziantepspor deplasmanında 3 puan arıyor.

Fenerbahçe, Gaziantepspor deplasmanında 3 puan arıyor. Karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya...

İŞTE İLK 11'LER:

Gaziantepspor: Karcemarskas, Barış, Elyasa, Vranjes , Şenol, Chico, Erdem, Chibuike, Vitor, Mustafa, Muhammed Demir
Fenerbahçe: Mert, Gökhan, Egemen, Bruno Alves, Caner, Emre, Mehmet Topal, Kuyt, Diego, Sow, Emenike

Yakaladığı müthiş seriyle uzun süre liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, Trabzonspor karşısında aldığı golsüz beraberlikle zirveyi Beşiktaş’a kaptırmıştı. Bordo-Mavililer önünde müthiş bir futbol oynayan ve önemli pozisyonlar yakalayan Kanarya buna rağmen bir türlü gol bulamamıştı. Trabzonspor maçına ‘şanssızlık’ gözüyle bakan Fenerbahçe şimdi gözünü Gaziantepspor karşılaşmasına çevirdi.

Bu akşam rakibine konuk olacak Sarı-Lacivertliler, sakatlıkları bulunan Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım ve Serdar Kesimal ile cezalı Volkan Demirel’den yararlanamayacak. Önemli eksikler olsa da İsmail Kartal’ın öğrencileri zorlu deplasmanda yeni bir sayfa açmaya kararlı. Deplasmanda son 4 maçını da kazanan Fenerbahçe bu serisini Gaziantep’te de sürdürmek istiyor.

AZİZ YILDIRIM AYLAR SONRA STATTA

Cezalı olduğu için aylardır tribünde maç izleyemeyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Gaziantepspor maçını statta izliyor.

GAZİANTEPSPOR SON 4 MAÇIN 3'ÜNÜ KAZANDI

Ekonomik sıkıntılar nedeniyle sezon başında güçlü bir kadro kuramayan Gaziantepspor, buna rağmen Okan Buruk yönetiminde başarılı işler çıkardı. Ligde son 4 maçının 3’ünü kazanarak 7. sıraya kadar yükselen Kırmızı-Siyahlılar, Fenerbahçe’yi de gözüne kestirdi. Okan Buruk ve ekibi Sarı-Lacivertliler’e zirve yolunda büyük bir darbe vurmayı hedefliyor.

BİLETLERE İLGİ BEKLENENDEN AZ

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, hafta boyunca, Fenerbahçe maçında kendilerini desteklemesi için taraftara çağrıda bulundu. Ancak yüksek fiyatların da ilgisiyle karşılaşmaya ilgi beklenenin altında kaldı. Kırmızı-Siyahlılar’ın en büyük umudu, gün içinde biletlere talep olması. Bu akşamki karşılaşmada ceza nedeniyle Gaziantepspor’un güney kale arkası tribünü kapalı olacak. Diğer kale arkasında Fenerbahçe taraftarları yer alacak. Ancak misafir takım için fiyatların 160 TL olması Sarı-Lacivertliler’i de isyan ettirdi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)