BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİlgi çeken iddia: Putin, Mariupol'e dublörünü mü gönderdi?----

İlgi çeken iddia: Putin, Mariupol'e dublörünü mü gönderdi?

İlgi çeken iddia: Putin, Mariupol'e dublörünü mü gönderdi?
21 Mart 2023 - 11:41 www.finansgundem.com

Anton Gerashchenko, Rusya Devlet Başkanı Putin’in geçen hafta Mariupol’e bizzat gitmediğini ve bazı dublörlerini bölgeye gönderdiğini iddia etti.

Rusya ile Ukrayna arasında bir yılı aşkın bir süredir devam eden savaşta dikkat çekici bir gelişme geçen hafta yaşandı.

Sözcü’nün haberine göre; savaşın başladığı günden beri çatışmaların en sert olduğu Mariupol bölgesine Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin yoğun güvenlik önlemleri altında ilk kez gitti. Burada yerel yönetimle ve bölge halkıyla temaslarda bulunan Rusya Devlet Başkanı’nın fotoğrafları ve videoları ise yeni bir tartışma başlattı.

Ukraynalı üst düzey isimlerden Anton Gerashchenko, sosyal medya hesabı üzerinden Putin’in bazı fotoğraflarını yayınlayarak dikkat çekici bir iddiayı ortaya attı. Gerashchenko, Putin’in Mariupol’e bizzat gitmediğini aksine bazı dublörlerini bölgeye gönderdiğini öne sürdü.

Putin’in farklı zamanlarda çekilmiş fotoğraflarını paylaşan Ukraynalı yetkili Putin’in çenesinin ve boyun bölgesinin farklılık göstermesine de vurgu yaptı. Gerashchenko, “Putin senin çenene ne oldu. Son dönemde makyaj uzmanları Putin’in düşük kaliteli kopyalarıyla çalışmak zorunda kalıyor. Birebir benzemiyor ama sonuçta kopyası” yorumunu yaptı.

Ukrayna’nın içişleri bakanı, “Acaba bunlardan hangisi gerçek Putin” yorumunu yaptı. Gerashchenko’nun paylaştığı fotoğraflarda Putin’in geçen yıl çekilmiş fotoğrafları ile geçen haftalarda çekilen fotoğrafları yer alıyor.

Öte yandan sosyal medya platformu Telegram’a yazan bir kaynak, “Kremlin’den kaynaklar Putin’in Kırım ve Mariupol’e gittiğini yalanlıyor” iddiasını ortaya attı. Kremlin, bu iddialar üzerine bir yorum yapmadı.

Putin ve Şi'den Moskova'da kritik görüşme

 

Putin: Tahıl anlaşmasında taleplerimiz karşılansın

 

Putin’den Mariupol'e sürpriz ziyaret

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)