BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakİlbank'tan lojman satışı----

İlbank'tan lojman satışı

İlbank'tan lojman satışı
22 Haziran 2013 - 15:57 www.finansgundem.com

İller Bankası'nın, kentsel dönüşüm ve yerel yönetimlere kaynak sağlamak amacıyla satışa çıkardığı 403 lojmanın ihalesi gerçekleştirildi

Bankanın Dışkapı hizmet binasında açık artırma usulüyle gerçekleştirilen ihalede Ankara, Gaziantep, Adana ve Diyarbakır'daki, fiyatları  34 bin ile 170 bin lira arasında değişen konutlar, yüzde 20 peşin, 60 ay vadeyle satışa çıkarıldı.
Vatandaşların ilgisinin beklenenden fazla olması üzerine, ihalenin düzenlendiği salonun dışında da büyük ekran kurularak konut almak isteyenlerin açık artırmaya katılması sağlandı. 
Eskidji Müzayedecilik A.Ş'nin İstanbul Yenibosna'daki merkezi ve Adana Bölge Ortaklığı'nda da eş zamanlı gerçekleştirilen ihaleye, katılımcılar ayrıca "www.eskidji.com" internet adresi üzerinden de teklif verdi. 
Başkentte Hülya, Şimşek ve Bülten sokaklar ile Emek ve Maltepe gibi gözde semtlerin yanı sıra Etlik ve Yenimahalle'deki konutlar da satışa sunuldu.
Bülten Sokağı ve Emek'teki lojmanların komple bina olarak satıldığı açık artırmada ayrıca Gaziantep Şahinbey, Diyarbakır Yenişehir ve Adana Seyhan'da, 77 ile 130 metrekare arasında değişen lojmanlar da alıcı buldu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)