BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİkiz plakalı şüpheli araçta kontrollü patlatma----

İkiz plakalı şüpheli araçta kontrollü patlatma

İkiz plakalı şüpheli araçta kontrollü patlatma
27 Nisan 2016 - 01:50 www.finansgundem.com

Bolu'da park halinde bulunan ve ikiz plakalı olduğu tespit edilen araçta, içinde bomba olma ihtimali üzerine kontrollü patlatma yapıldı

Bolu Paşaköy Mahallesi Okul Sokak'ta park halinde bulunan 33 plakalı otomobilden şüphelenen mahalle sakinleri, polise bilgi verdi.

Olay yerine gelen Bolu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, araç hakkında geniş çaplı araştırma başlattı. Yapılan araştırma sonucunda, otomobili sabah saatlerinde park eden kişinin, başka bir araçla bölgeden ayrıldığı öğrenildi.

Emniyet ekiplerinin, plaka üzerinden yaptığı sorgulamada, aynı plaka, marka ve modelli bir aracın da Mersin'de olduğu tespit edildi. Mersin Emniyet Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler neticesinde asıl aracın sahibine ulaşılarak, bu kişinin aracı Mersin Emniyet Müdürlüğü'nün otoparkına çektirildi.
Emniyet Müdürlüğünün plaka tanıma sisteminde yapılan izlemelerde aracın, İzmit'den Bolu'ya getirildiği belirlendi. Daha sonra aracın etrafında geniş güvenlik çemberi oluşturularak araca yakın olan evlerde kalan vatandaşlar tahliye edildi.

Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri de bomba köpeğiyle araçta arama yaptı. Aramaların ardandan otomobilde patlayıcı olma ihtimaline karşın, kontrollü patlatma yapılmasına karar verildi. Bomba imha uzmanı tarafından otomobilin bagaj ve ön camına fünye yerleştirildi. Yapılan kontrollü patlamanın ardından bomba imha uzmanı tarafından aracın bagajında inceleme yapıldı. Daha sonra çekiçle aracın yan camları kırılarak iç kısmı da kontrol edildi. Yapılan kontroller sonucunda herhangi bir bomba izine rastlanmadı.

Patlama nedeniyle büyük çapta hasar oluşan otomobil, detaylı inceleme için çekici yardımıyla İl Emniyet Müdürlüğünün kapalı otoparkına çekildi.
Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çalıntı olabileceği değerlendirilen otomobili park eden kişinin belirlenmesi için çalışma başlattı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)