BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİki ülke daha aşısızlara yasak getirdi----

İki ülke daha aşısızlara yasak getirdi

İki ülke daha aşısızlara yasak getirdi
18 Kasım 2021 - 17:36 www.finansgundem.com

Avrupa'da korona virüsü vakaları hızla artmaya devam ederken iki ülke daha aşı olmayanlara kısıtlama getirme kararı aldı.


Avusturya’nın sıkı korona virüsü önlemlerinin ardından iki Avrupa ülkesi daha aşı olmayanlara kısıtlama getirme kararı aldı.

Slovakya’da hastanelere ve yoğun bakım ünitelerine çok fazla yük bindiğini duyuran Başbakan Eduard Heger, aşı olmayanlara sokağa çıkma yasağı getirildiğini duyurdu. Basın toplantısında konuşan açıklamalarda bulunan Heger, sağlık sisteminin bu yükü kaldıramayacağını duyurdu.

Öte yandan vaka sayılarının arttığı Çekya’da da Başbakan Andrej Babis konuştu. Babis, sadece aşı olmuş ya da son 6 ay içerisinde hastalığı yendiğini kanıtlamış kişilerin restoranlara, etkinliklere ve otellere girebileceğini duyurdu.

Bu konuda hazırlıkların yapıldığını ve onayın da alındığını duyuran Babis, pazartesi gününden itibaren bu kuralın geçerli olacağını açıkladı.

Avrupa'da aşısızlara yasaklar peş peşe geliyor! Sonuç: Aşı kuyrukları

 

Vakalar arttı, yasaklar geri geldi!

 

Latin Amerika ülkelerinde Kovid-19 vakaları artıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)