BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİki parti bayramlaşmayacak!----

İki parti bayramlaşmayacak!

İki parti bayramlaşmayacak!
16 Temmuz 2015 - 17:01 www.finansgundem.com

Ramazan Bayramı'nın ikinci günü siyasi partiler arasında yapılacak bayramlaşmaları nezaket ziyaretinin ötesine taşıracak bir boyut kazandı

Koalisyon arayışlarında ibre Ak Parti - CHP Hükümeti'ne kayarken; CHP Genel Merkezi'ne ilk ziyareti, Ak Parti heyeti yapacak. MHP ile HDP arasındaki gerilim bayramda da devam edecek. MHP'nin tavrı nedeniyle MHP ile HDP arasında bayramlaşma ziyareti yapılmayacak.

KILIÇDAROĞLU ANTALYA'YA GİTTİ

Koalisyon arayışları ve siyasi partiler arasındaki bayramlaşmalar nedeniyle siyaset, bayramda da mola vermeyecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu, bayramda İstanbul'da olacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bayramı aile üyeleriyle geçirmek için kızının yaşadığı Antalya'ya gitti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayramı Ankara'da geçirecek tek lider.

BAYRAMLAŞMA ZİYARETLERİ İKİNCİ GÜN

Bayramın ikinci günü siyasi partilerde, bayramlaşma töreni yapılacak. Ayrıca siyasi partiler arasında da karşılıklı bayramlaşma ziyaretleri yapılacak. Nezaket ziyaretlerinde ortak hükümet kurma çalışmaları da konuşulacak.

CHP, Ramazan Bayramı'nın ikinci günü siyasi partilere bayramlaşma ziyaretinde bulunacak heyetini belirledi. CHP'nin ziyaret heyeti; Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Ankara milletvekilleri Aylin Nazlıaka ve Nihat Yeşil'den oluştu. Gelen siyasi parti temsilcilerini kabul edecek heyette ise Genel Başkan Yardımcısı Murat Özçelik ile Parti Meclisi üyeleri Yaşar Seyman, Cemal Canpolat ve Elif Uzunşimşek yer aldı. CHP'ye bayram ziyaretinde bulunacak ilk parti ise Ak Parti olacak. AK Parti heyeti CHP'ye saat 09.30'da gidecek. CHP'de örgütle bayramlaşma ise yine ikinci gün saat 13.30-14.30 arasında yapılacak.

MHP - HDP ARASINDA BAYRAMLAŞMA YOK

HDP'de ise Kars Milletvekili Ayhan Bilgen, MYK Üyesi Zeynep karaman, PM Üyesi Ahmet Karataş'tan oluşan heyet, diğer siyasi partilere bayramın ikinci günü ziyarette bulunacak. Heyet; saat 10.10'da AK Parti'ye, saat 10.40'da CHP'ye ve saat 11.10'da SP'ye ziyarette bulunacak.

HDP'de; bayramlaşmak için gelecek siyasi parti yetkililerini Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan, MYK Üyesi Alp Altınörs, ve PM Üyesi Emir Ali Türkmen ağırlayacak. HDP'ye saat 10.10'da AK Parti, saat 10.40'da CHP, saat 11.10'da da SP heyeti ziyarette bulunacak. MHP, bayramlaşma için HDP'ye gitmeyecek. HDP'de aynı şekilde MHP'ye ziyarette bulunmayacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)