BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİki lojistik devi birleşti----

İki lojistik devi birleşti

İki lojistik devi birleşti
20 Temmuz 2013 - 10:23 www.finansgundem.com

Rhenus ve Catoni grupları, yeni bir ortaklığa giderek güçlerini birleştirdiler

1 Temmuz 2013 itibariyle start alan bu işbirliğinin amacı, lojistik açıdan Tuna bölgesini Türkiye ve çevresine daha etkin şekilde bağlamak olarak açıklandı.  Faaliyetlerin odak noktasını başlangıçta proje kargo ve dökme yüklerin nakliyesi oluşturacak. Rhenus Grubu’nun Tuna bölgesi faaliyetlerinden sorumlu Genel Müdürü Patrick Schaffer, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Türkiye ve Türkiye’nin Güney Kafkasya ve Ortadoğu bölgesindeki komşuları Avrupa’daki tek pazara gün geçtikçe daha da yaklaşıyor” derken, Rhenus Maritime Services Genel Müdürü Thomas Ullrich de, “Sadece bölgeden Avrupa’ya değil, aynı zamanda  Avrupa’daki pazarlardan Karadeniz Bölgesi’ne yönelik taşımacılık hizmetleri de sözkonusu olacaktır” diye konuştu.
Catoni Grubu Taşımacılık CEO’su Serdar Ayırtman da, “Ortak Girişim şeklindeki organik bir işbirliğiyle iki etkin şirketler grubunun Türkiye’de kaynaklarını bir araya getirmesi, Rhenus ve Catoni arasında uzun vadeli, sağlam iş ilişkilerinin temelinin atılmasını sağlayacak” dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)