BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİki hain saldırı, 3 polis şehit----

İki hain saldırı, 3 polis şehit

İki hain saldırı, 3 polis şehit
13 Eylül 2015 - 11:12 www.finansgundem.com

Türkiye güne 2 saldırı acısıyla başladı. Şırnak ve Silvan’da 3 polis şehit oldu

PKK terör örgütünün Şırnak ve Silvan'da polise düzenlediği iki saldırıda 3 polis memuru şehit oldu, 6 polis memuruyla bir sivil vatandaş yaralandı.İlk saldırı sabah saat 05.45'te düzenlendi. Şırnak'ta 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı girişindeki polis kontrol noktasına bomba yüklü araçla saldıran PKK teröristleri 2 polis memurunu şehit etti. Saldırıda 5 polis memuru da yaralandı. Yaralılar bölgeye giden ambulanslarla Şırnak'taki Asker Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırıyı gerçekleştiren 2 PKK'lı öldürüldü, kaçan diğer teröristleri etkisiz hale getirmek için  hava destekli operasyon başlatıldı.

SİLVAN'DA 1 POLİS MEMURU ŞEHİT

İkinci saldırı ise Diyarbakır’da meydana geldi. Silvan İlçesi'nde sokaklara kazılan hendekleri kapatmaya giden polis ekiplerine bir grup PKK'lı tarafından roketatar ve otomatik silahlarla saldırı düzenledi. Saldırıda 1 polis şehit oldu, 1 polis ve 1 sivil yaralandı. Polislerin anında karşılık vermesiyle güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasında çatışma çıktı. Çatışma sırasında patlama sesi üzerine evinin bolkonuna çıkan 35 yaşındaki Hüseyin Yıldız yaralandı. Yaralı polis memuru ve evinde yaralanan vatandaş  Diyarbakır'daki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Saldırıyı düzenleyen PKK'lılar etkisiz hale getirmek için ilçede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)