BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİki gündür uçuş yapılamayan İstanbul Havalimanı, normale dönüyor----

İki gündür uçuş yapılamayan İstanbul Havalimanı, normale dönüyor

İki gündür uçuş yapılamayan İstanbul Havalimanı, normale dönüyor
25 Ocak 2022 - 22:11 www.finansgundem.com

THY, İstanbul Havalimanı'ndan kademeli olarak uçuşlara başladı

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul Havalimanı'ndan kademeli olarak kalkış uçuşlarına başladı. İstanbul Havalimanı'nda çalışmaları yerinde denetleyen THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, "Şu an New York uçağı indi ve New York uçağı kalktı. TK 01'i yolladık. Arkasından Miami, Huston'u kaldırdık. Peşinden Londra, Atlanta uçağı kalktı. Uçaklar sırayla geliyor ve gidiyor" diye konuştu.

İstanbul'da dün akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle İstanbul'da hava trafiği de felç oldu. Hava şartları ve pistlerin durumundan dolayı tüm uçuşların durdurulduğu İstanbul Havalimanı'nda THY, kademeli olarak uçuşlara başladı.

KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ

Aprondaki kar temizleme çalışmalarını denetleyen İlker Aycı, burada gazetecilere açıklamalarda bulunarak, İstanbul Havalimanı'nda kalkış uçuşlarının da başladığını belirtti.

"UÇAKLARI TEK TEK ÇIKARTTIK, UÇURMAYA BAŞLADIK"

İlker Aycı, açıklamalarında "Özellikle geniş gövdelerimizi kaldırdık ve yolladık. Rotasyonu burada sağlayabilmek için özellikle park yerlerini açmamız gerekiyor. Şu anda 1 pistimiz açık ve onun başında de-icing yapıyoruz. Uçakları tek tek çıkarttık, uçurmaya başladık. Şu an New York uçağı indi ve New York uçağı kalktı. TK 01 yolladık. Arkasından Miami, Huoston'u kaldırdık. Peşinden Londra, Atlanta uçağı kalktı. Uçaklar sırayla geliyor ve gidiyor. Sabaha kadar 60 uçaklık park yerini temizleyeceğiz ve açacağız" ifadelerini kullandı.

İstanbul'da kar yağışının etkisi uydudan görüntülendi

 

İstanbul'da 'kar'ın ardından buz tehlikesi: Vatandaşlar uyarıldı

 

İstanbul'a giriş kısıtlaması kaldırıldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)