BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİki bakanlıkta FETÖ operasyonu: 73 öğretmen gözaltında----

İki bakanlıkta FETÖ operasyonu: 73 öğretmen gözaltında

İki bakanlıkta FETÖ operasyonu: 73 öğretmen gözaltında
06 Haziran 2017 - 10:06 www.finansgundem.com

Ankara Cumhuiyet Başsavcılığı'nca, Ulaştırma ve Milli Eğitim Bakanlığı'na FETÖ operasyonu başlatıldı

Ankara Cumhuiyet Başsavcılığı'nca az önce iki bakanlıkta FETÖ operasyonu başlatıldı. Alınan bilgiye göre, ByLock kullanıcısı oldukları gerekçesiyle Ulaştırma Bakanlığı'nda görevli 17 personel ile Milli Eğitim Bakanlığı'nda görevli 30 personel hakkında gözaltı kararı verildi. İlk gelen bilgilere göre 100 öğretmen hakkında gözaltı kararı verildi, 73'ü gözaltına alındı.

Savcılığın talimatıyla harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, söz konusu 47 kişinin gözaltına alınması için çalışma başlattı.

Karar kapsamında 7 ilde 11 kişinin gözaltına alındığı, diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü öğrenildi.

100 ÖĞRETMENE BYLOCK GÖZALTISI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğünce, FETÖ'den görevden uzaklaştırılan ve Bylock kullandığı tespit edilen 100 öğretmen hakkında gözaltı kararı çıkartıldı. 73 kişi operasyonlarda gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 73 eski öğretmen ve okul idarecisi Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülüp sorguya alındı. Gözaltına alınanların KHK ile görevden uzaklaştırılan FETÖ mensupları olduğu öğrenildi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)