BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisİHKİB’de seçim kulisleri erken başladı----

İHKİB’de seçim kulisleri erken başladı

İHKİB’de seçim kulisleri erken başladı
12 Nisan 2013 - 15:00 www.finansgundem.com

15 binin üzerinde üyesi bulunan İHKİB'in seçim kulisleri erken başladı

Türk iş dünyası oda ve borsa seçimlerine hazırlanıyor. Bu arada daha seçimlere bir yıla yakın süre bulunan ihracatçılar da seçim kulislerine başlamış durumda.
İHKİB (İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği) seçimlerin en hareketli yaşandığı birliklerin başında gelir. 15 binin üzerinde üyesi bulunan İHKİB seçimlerinde 5 bine yakın oy kullanıyor.
Seçimler genelde kıran kırana geçer. Çünkü lokomotif birliğin taliplisi de çok oluyor. İHKİB’in başkanlığını şu anda Tanrıverdi yatırım Holding’in sahibi Hikmet Tanrıverdi yürütüyor. Tanrıverdi’nin şirketleri şubat ayında iflasın ertelenmesi talebiyle mahkemeye gitmişti. Dolayısıyla Tanrıverdi’nin gelecek yılki İHKİB de seçim çalışmaları erken başlamış oldu.
Hatta, Tanrıverdi’nin haziran ayı gibi istifa edeceği, erken bir seçimin bile olabileceği konuşuluyor. İHKİB için mevcut yönetimin içinden aday çıkması beklenirken, ilk aday olarak More&More’un sahibi Yaşar Eşgin’in adı geçiyor.
Eşgin bu konuda şu değerlendirmeyi yapıyor:
“Sektörden bir çok arkadaşım ziyaretime geliyor. Aday olmamı istiyorlar. Durum değerlendirmesi yapıyoruz. İyi bir ekip kurup İHKİB’i toparlayalım istiyoruz. Bir iki ay içinde kararımızı veririz. Henüz çok erken ama kulisler şimdiden hareketli. (PARA)
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)