BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemIğdır'da bir asker şehit oldu----

Iğdır'da bir asker şehit oldu

Iğdır'da bir asker şehit oldu
07 Mart 2019 - 19:14 www.finansgundem.com

Iğdır'da arkadaşının kazayla ateş alan silahından çıkan kurşunla yaralanan asker şehit oldu.

Türkiye-İran sınırındaki Gökay Hudut Birliğinde görev yapan Uzman Çavuş S.Ö, birlikte görev yaptığı arkadaşının kazayla ateş alan silahından çıkan kurşunla yaralandı.

Ambulansla Iğdır Devlet Hastanesine kaldırılan S.Ö. ameliyata alındı. Uzman çavuş S.Ö. hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olaya ilişkin soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Yine kaza, yine şehit

Geçtiğimiz günlerde Şırnak'ın Silopi ilçesinde vatani görevini yapan piyade er Uğur Çakmak (21), nöbet tuttuğu mevzide, arkadaşının bilinmeyen nedenle ateş alan tüfeğinden çıkan mermiyle hayatını kaybetmişti.

Arkadaşının silahıyla vurulan asker hayatını kaybetti

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • şehit yakını07 Mart 2019 23:56

    kazara diye yapılan haber tamamen yalandır gazeteci ve haberciler o kadar bağırıyor öyle böyle diye niye yalan haber yapıyorsunuz yüreğiniz yetmiyor mu gerçeklere. haberin gerçeği şöyle birlikte tutulmaması gereken hatta silah bile verilmemesi gereken psikolojisi bozuk hasta bir asker bilinçli ve kasıtlı olarak vurarak şehit etmiştir. eğer kim ki yalanla dolanla üstünü kapatmaya çalışıyorsa samet abimin borçla alıp daha içinde oturamadığı evinin on kat daha fazla ağırı onların başına yıkılsın. daha baba demeyi yeni öğrenen çocuğunun ağlama sesi bir ömür beyninden kulaklarından silinmesin her kim ki bunları bile bile gerçekleri bile bile yalan haber yapıyorsa Allahın gazabı üstünden hiç gitmesin İnşAllah..