BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazinİfadeler ortaya çıktı: Tarihi köprüyü böyle satmışlar!----

İfadeler ortaya çıktı: Tarihi köprüyü böyle satmışlar!

İfadeler ortaya çıktı: Tarihi köprüyü böyle satmışlar!
07 Kasım 2022 - 14:00 www.finansgundem.com

Ankara-Beypazarı karayolu üzerindeki 44 yıldır kullanılmayan Gömleksiz Köprüsü ocak ayında çalınmış ve tarihi köprünün demirleri satılmıştı. Dava dosyasına giren sanık ifadeleri, köprünün nasıl çalındığını ortaya çıkardı.


"Sahibi benim" dediği köprüyü 60 bin TL'ye sattı. Satın alan kişiler ise iş makineleriyle,, tarihi köprüyü bir haftada yerle bir edip, tonlarca demir ve hurda çıkardı.

Ankara-Beypazarı karayolu üzerindeki 44 yıldır kullanılmayan Gömleksiz Köprüsü, Ocak ayında çalınmıştı. Dava dosyasına giren bilgiler, köprünün nasıl çalındığını ortaya çıkardı.

Buna göre, Jandarma ekipleri devriye gezerken köprünün olmadığını fark etti. Jandarma, Karayolları Genel Müdürlüğü’ne yazı yazarak, “Köprüyü siz mi kaldırdınız” diye sordu. Karayolları Genel Müdürlüğü'nden "Hayır" cevabı gelince soruşturma başlatıldı.

Köprüyü 60 bin liraya satan ve 2 buçuk ay cezaevinde kaldıktan sonra tutuksuz yargılanan Z.K. ifadesinde, "CİMER’e yaptığım müracaat ile köprünün yıkımının bana verileceğini düşünerek yıkıma başladık" dedi.

Köprüyü satın alan Y.Ç. ise “Hurdacılık yapıyorum, köprüden çıkacak demirleri satın aldım. Z.K. köprüyü Karayolları’nın kendisine verdiğini söyledi" dedi.

1915 Çanakkale Köprüsü 'Yılın En Başarılı Projesi' seçildi

 

Hindistan'da köprü çöktü: İşte, 141 kişinin öldüğü o köprü!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)