BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİDO'nun rakibi 2 gün sonra devrede----

İDO'nun rakibi 2 gün sonra devrede

İDO'nun rakibi 2 gün sonra devrede
23 Ocak 2013 - 07:09 www.finansgundem.com

Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi'nin kiraladığı “Conkbayırı” adlı deniz otobüsü, Mudanya İskelesi'ne geldi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Bursa–İstanbul arasında deniz ulaşımının sağlanması amacıyla kurulan Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi'nin (BUDO) kiraladığı “Conkbayırı” adlı deniz otobüsü, Mudanya İskelesi'ne geldi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 24 Ocak'ta Mudanya ile İstanbul'un Kabataş İskelesi arasında başlayacak ilk seferde kullanılacak deniz otobüsünde inceleme yaptı.
Altepe, Mudanya'da yaptığı açıklamada, deniz taşıtlarının çoğaldığını, toplam gemi sayılarının 4 olacağını belirtti. Bu konuda söylediklerini hayata geçirdiklerini ifade eden Altepe, “Bursa halkımız ve İstanbullu dostlarımızın yoğun talebi doğrultusunda deniz otobüsü seferlerimizi başlayacağımızı belirtmiştik. Başlangıçta bunun 'blöf olduğu' söylenildi, ama bunun gerçek olduğunu gösterdik” dedi.
Hüdavendigar, Yıldırım Beyazıt ve Nilüfer Hatun gemilerinin kendi malları olduğunu, Conkbayırı'nı ise kiraladıklarını belirten Altepe, “Bu işe ne kadar önem verdiğimizi gösterdik. İstanbul-Bursa arasında başlatacağımız seferler devam edecek. Hedefimiz kaliteli hizmet, istikrarlı ve itinalı şekilde halkımızın taşınmasıdır. Hizmette kaliteyi yakalamak istiyoruz. Mudanya-Bursa-Kabataş arasındaki seferlerimizin Bursa ve Mudanya'ya büyük katkısı olacak” diye konuştu.
Altepe, geminin içindeki hizmetin de ucuz ve kaliteli olacağını belirterek, ileride, özellikle yaz aylarındaki talebe göre yeni gemi alımlarıyla deniz otobüsü filosunun sayısını artırabileceklerini bildirdi.
 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)