BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİdlib'den acı haber! 2 şehit, 5 yaralı----

İdlib'den acı haber! 2 şehit, 5 yaralı

İdlib'den acı haber! 2 şehit, 5 yaralı
20 Şubat 2020 - 17:35 www.finansgundem.com

İdlib'den acı haber geldi. Milli Savunma Bakanlığı düzenlenen hava saldırısında iki askerin şehit olduğunu, 5 askerin de yaralandığını duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

İdlib bölgesindeki çeşitli kaynaklardan alınan son bilgilere göre; 50’den fazla Rejim unsuru, 5 tank, 2 zırhlı personel taşıyıcı, 2 silahlı pikap, 1 obüsün imha edildiği öğrenilmiştir.

Bugüne kadar olduğu gibi şehitlerimizin kanı yerde bırakılmamış, bundan sonra da bırakılmayacaktır. Hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, TSK ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimiz için de acil şifalar dileriz.

Ateşkesi sağlamak üzere İdlib bölgesinde bulunan unsurlarımıza yapılan hava saldırısı sonucu 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 5 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Belirlenen hedefler ateş altına alınmış, alınmaya devam edilmektedir.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Danışmanı Fahrettin Altun da, İdlib’te  rejimin saldırı sonucu şehit olan Türk askerlerle ilgili olarak, "Suriye’yi kana, teröre, gözyaşına açık hale getiren kim varsa  insanlık önünde hesap verecektir." dedi.

Ilımlı muhalifler İdlib'de operasyon başlattı

Twitter üzerinden açıklama yapan Altun, şunları söyledi:

"İdlib’te barışı temin etmek, insani yardım faaliyetlerini yönetmek üzere bulunan askerlerimize Rejim tarafından gerçekleştirilen saldırıda 2 askerimiz şehit olmuş, 5 askerimiz yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. 

Rusya'dan önemli Türkiye açıklaması

Devletimiz şehitlerimizin kanını yerde bırakmamış, bırakmayacaktır. Suriye’yi kana, teröre, gözyaşına açık hale getiren kim varsa  insanlık önünde hesap verecektir. Devletimiz büyüktür, milletimiz azizdir, vatanımız kutsaldır."

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Recepali21 Şubat 2020 14:23

    Hava savunma yerli füzeler.. hisarlar nerede. Kolleksiyon olsun diyemi yapıldı. Yada ögünüp saga sola göstermek içinmi yapıldı