BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİcraya giden avukatı dövdüler----

İcraya giden avukatı dövdüler

İcraya giden avukatı dövdüler
11 Nisan 2021 - 13:52 www.finansgundem.com

Antalya'da icra memurlarıyla haciz işlemi için gittiği kafede işletmeciler tarafından dövülen 26 yaşındaki Avukat Uğurcan Arslan ağır yaralandı. Olayın ardından gözaltına alınan 3 işletmeci tutuklandı

Antalya'da haciz işlemleri için işletmelerine gelen avukatı döverek ağır yaralayan 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay, geçtiğimiz cuma günü öğle saatlerinde Muratpaşa ilçesinde bulunan bir kafede meydana geldi.  Avukatlar Bertan Kırankaya, Uğurcan Arslan ile haciz memuru ve bir polis memuru, borçları yüzünden haciz işlemi başlatmak üzere kafeye gitti. İşletme yetkilileri ile haciz işlemlerini tebliğ eden avukatlar arasında tartışma çıktı. Bu sırada işletme sahiplerinden biri eline aldığı sopayla Avukat Uğurcan Arslan'a saldırdı. Başına ve beline aldığı sopa darbeleri nedeniyle ağır yaralanan Arslan, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Olay sonrası 3 işletme çalışanı polis tarafından gözaltına alındı. Olay yerinde bulunan 1.5 metre uzunluğundaki sopa ise delil amaçlı polis merkezine götürüldü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı. Yaralı avukatın durumunun ise iyi olduğu belirtildi.

Ankara'nın gözde sitesi icralık oldu

İcra müdürü yardımcısına 3.8 milyonluk zimmet soruşturması

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)