BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkICBC'den kara para açıklaması----

ICBC'den kara para açıklaması

ICBC'den kara para açıklaması
24 Ocak 2017 - 16:31 www.finansgundem.com

ICBC Türkiye, ana hissedarı olan ICBC Europe’un İspanya şubesine yönelik kara para aklamayla ilgili yürütülen soruşturma için açıklamada bulundu

ICBC Türkiye, İspanya Yolsuzlukla Mücadele Savcılığı'nın yürüttüğü 'kara para aklama'yla ilgili soruşturmaya yönelik KAP'a bir açıklama gönderdi.

Açıklamada, Kasım 2016'da yapıyan duyuruda yer alan bilgilerde bir değişiklik olmadığı, ICBC Europe İspanya Şubesi'nin (ICBC Spain Branch) İspanya'da kara para aklanmasıyla ilgili soruşturmayı yürüten otoritelerle işbirliği içinde olduğu, söz konusu soruşturmanın sürdüğü, ICBC Europe İspanya Şubesi'nin faaliyetlerine devam ettiği vurgulandı.

İşte ICBC Türkiye'den KAP'a yapılan o açıklama:

"25.11.2016 tarihli açıklamamızda; ana hissedarımızdan alınan bilgiler çerçevesinde; ICBC Europe İspanya Şubesi (ICBC Spain Branch) mevcut durum itibariyle İspanya'da kara para aklamasıyla ilgili soruşturmayı yürüten otoritelerle işbirliği içinde olduğu, bugün itibariyle söz konusu dava soruşturma aşamasında olup, ICBC Europe İspanya Şubesi (ICBC Spain Branch) faaliyetlerine devam ettiği,, ana hissedarımızın davayla ilgili gelişmeleri takip etmekte olduğu, konu ile ilgili olarak açıklama tarihinde Bankamıza bildirilen herhangi bir husus bulunmadığı, soruşturmanın devam ettiği, ilgili soruşturmanın sonuçlanması halinde, edinilen bilginin kamuoyu ile paylaşılacağı" belirtilmişti.

Konu ile ilgili olarak Bankamıza bildirilen herhangi bir husus bulunmayıp, soruşturma devam etmektedir. İlgili soruşturmanın sonuçlanması halinde, edinilen bilginin kamuoyu ile paylaşılacaktır."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)