BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkİcat Çıkar----

İcat Çıkar

İcat Çıkar
17 Mayıs 2013 - 12:33 www.finansgundem.com

TEB Akıl Fikir Buluşması'nda ''Değişen Tüketici Trendleri için İnovasyon'' konusunu masaya yatırdı

Türk Ekonomi Bankası (TEB) Genel Müdürü Varol Civil, baş döndüren bir hızla gelişen teknoloji, dijitalleşme ve yoğun bilgi akışı nedeniyle günümüz dünyasında alışılan ve ezbere yapılan iş yapış biçimlerinin artık geçersiz hale geldiğini belirtti.
"TEB Akıl Fikir Buluşmaları" kapsamında düzenlenen yarışmanın ödül töreninde konuşan Civil, Türkiye'nin bugüne kadar görülmemiş bir hızla gelişen ekonomik yarışta önlerde yer alabilmesi için sadece bugünün değil yarının da tüketici eğilimlerini doğru okuyan bir tutum sergilemesi gerektiğini söyledi. Civil, "Tüketici eğilimlerini doğru okuyan ve bunlara yönelik yenilikçi, çığır açan fikirler geliştiren insanlara ve kurumlara ihtiyacımız var" dedi.
"Akıl Fikir Buluşmaları"nda 6'ncı yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Civil, şöyle konuştu: "Tüm çalışanlarımızı birer mucide dönüştüren ve 'Karşına engel çıkarsa icat çıkar' diye özetlediğimiz inovasyon ruhunu bankamızda yaratarak işe başladık. Biz inanıyoruz ki tüketici eğilimlerinin sürekli değişime uğradığı ve eski kalıpların yıkıldığı bir dünyada, gelişen teknoloji, dijitalleşme ve yoğun bilgi akışı nedeniyle günümüz dünyasında alışılan ve ezbere yapılan iş yapış biçimleri artık geçersiz hale geldi."
TEB olarak inovasyona büyük önem verdiklerini vurgulayan Civil, "İnovasyon ruhunu sadece bankamızda en alttan en üst kademeye kadar yaymaya çalışmakla kalmadık, öğrencilerimizi ve müşterilerimizi de bunun bir parçası haline getirdik" diye konuştu.
Ödüller  
Törende, İstanbul Bilgi Üniversitesi Next Akademi Başkanı Levent Erden, Etohum Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Burak Büyükdemir ve Markafoni Kurucu Ortağı Tolga Tatari de birer sunum yaptı. Bu arada, yarışmaya toplam 10 bin 200 proje ulaşırken "Öğrenci-Yeni Mezun" kategorisinde ve "Müşteri" kategorisinde ilk 3'e girenlere para ödülü dağıtıldı. "Öğrenci-Yeni Mezun" kategorisinde birinci olan projenin sahibine 15 bin lira, ikinciye 7 bin 500 lira ve üçüncüye de 5 bin lira ödül verilirken ilk üçe giren yarışmacılara Bahçeşehir Üniversitesinde MBA bursu ve tüm finalistlere mini laptop hediye edildi. "Müşteri" kategorisinde ise birinciye 15 bin lira ve Fransa Açık Tenis Turnuvası (Rolland Garros) bileti, ikinciye 7 bin 500 lira ve üçüncüye de 5 bin lira ödül verildi. Bu kategoride yarışan finalistlerin tümüne de mini laptop hediye edildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)