BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİç giyimcilerin 2019 hedefi 7 milyar dolar----

İç giyimcilerin 2019 hedefi 7 milyar dolar

İç giyimcilerin 2019 hedefi 7 milyar dolar
20 Mayıs 2019 - 14:31 www.finansgundem.com

Tüm İç Giyim Sanayicileri Derneği'nin (TİGSAD) yeniden başkanı seçilen Mustafa Nazik sektör olarak "2019 yılında 7 milyar dolar üretim hedefi koyduklarını ifade etti.

Mustafa Nazik'in yeniden başkan seçildiği Tüm İç Giyim Sanayicileri Derneği (TİGSAD), Eminönü'nde 1000 kişilik sokak iftarı düzenledi. Konukların mehter müziğiyle karşılandığı iftara İstanbul Sanayi Odası Başkan Yardımcısı İrfan Özhamaratlı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Fatih Belediye Başkanı Ergun Turan, İstanbul Milletvekili Mustafa Demir ve Fatih İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Atasoy'un yanısıra çok sayıda davetli katıldı.

TİGSAD Başkanı Mustafa Nazik, iç giyim sektörü olarak her yıl büyüme kaydettiklerini bu yılda hızla büyümeye devam ettiklerini belirtti. Bu yıl üretim hedeflerinin geçen yıl önlerine koydukları 7 milyar doları yakalamak olduğunu söyledi.

TİGSAD YÖNETİMİ SEÇİM İLE  GÜVEN TAZELEDİ

Mustafa Nazik sözlerine şöyle devam etti:

16 Mayıs'ta yönetim binamızda gerçekleşen seçimlerde ikinci kez başkan seçildim. Yardımcı başkan Eşref Geyik diğer yardımcı başkan Yavuz Karaca seçildi. Hep beraber yolumuza emin adımlar ile devam edeceğiz. İç giyim sektörü olarak yapacağımız yeni dönem çalışmalarının hepsi sektördeki payımızın daha da büyümesi adına olacak. Son yıllarda global ekonomide yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen her yıl katlanarak büyüyen, sektörlerin başında iç giyim sektörümüz gelmektedir. Yurtdışında tanıtım amaçlı yaptığımız çalışmalarımızın hepsini bu yıl daha fazla tanıtım yaparak devam edeceğiz. Amacımız daha fazla istihdam yaratarak çok daha fazla insana iş imkanı sunmak. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)