BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİbrahim Tatlıses'e tepki yağdı!----

İbrahim Tatlıses'e tepki yağdı!

İbrahim Tatlıses'e tepki yağdı!
21 Temmuz 2015 - 16:45 www.finansgundem.com

İbrahim Tatlıses'in Instagram paylaşımı hemşerilerinin tepkisini çekti

Şanlıurfalı türkücü İbrahim Tatlıses'in Twitter'dan yaptığı "Aydemir Akbaş arkadaşım akşama bize zeytin yağlı ayşe kadın fasulye yapacak. Bir de güzel yapar ki…" şeklindeki paylaşımı hemşerilerini üzdü.
 
SALDIRIYA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
 
Suruç'ta yaşanan patlama ile birlikte tüm ülke yasa boğulurken, türkücü Tatlıses de twitter'den dün gün boyu saldırı ile ilgili tepkisini paylaştı.
 
"AKŞAMA AYŞEKADIN FASULYE VAR"
 
Dün, "Suruç'taki hemşerilerimin başı sağolsun. Allah bir daha böyle zalimce bir olayı yaşatmasın.!" şeklindeki paylaşımlar yapan Tatlıses, bu gün ise eskimeyen dostu Aydemir Akbaş'ın kendisini davet ettiğini takipçilerine duyurdu.



HEMŞERİLERİ TEPKİ GÖSTERDİ
 
Başbakan Davutoğlu ile birlikte tüm siyasi parti temsilcilerinin akın ettiğiŞanlıurfa'da acının tazeliği yerini korurken Tatlıses'in bu davet paylaşımı hemşerilerince tepki ile karşılandı.
 
"URFA'YA ATEŞ DÜŞTÜ"
 
Tatlıses'in tweetine bazı hayranları, "Urfaya ateş düştü? Ne zeytin yağı?, "Urfaya herzamaki gibi sahip çık be usta. Sana ihtiyaçları var. Bu yaptığın paylaşım şuan ne zamanı nede yeri. Urfa seni bekler", "O mermiyi kafaya yemeyecektin abi..." şeklinde yorumlarda bulundu.
 
TEKRAR PAYLAŞIM YAPTI
 
Tatlıses bu paylaşımının ardından ise yine Suruç'taki katliam ile ilgili fotoğraf paylaşarak, hayranlarına "Suruç benim gözümün bebeğidir" diye seslendi.


 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)