BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemİbrahim Kalın'dan Ayasofya açıklaması----

İbrahim Kalın'dan Ayasofya açıklaması

İbrahim Kalın'dan Ayasofya açıklaması
09 Temmuz 2020 - 13:55 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Ayasofya'nın ibadete açılıp açılmayacağı tartışmaları ile ilgili olarak,"İbadete açılması, tarihi dünya mirası kimliğinden bir şey eksiltmez.Daha fazla insan orayı ziyaret edebilir" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, sosyal medya düzenlemesi, Ayasofya'nın ibadete açılması tartışması ve İsrail'in Batı Şeria'yı "ilhak planı" ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

''SOSYAL MEDYANIN DÜZENLENMESİ GEREKTİĞİ KONUSUNDA KONSENSÜS OLUŞTU''

Kalın'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Sosyal medyanın kapatılması diye bir plan yok ama düzenlenmesi gerektiği konusunda artık bir konsensüs oluştu. Burası 'Gerçek hayatta suç olan sanal hayatta da suçtur' ilkesiyle hareket edilmesi gereken bir alandır.

"DAHA FAZLA İNSAN AYASOFYA'YI ZİYARET EDEBİLİR"

(Ayasofya'yla ilgili tartışmalar) İbadete açılması, tarihi dünya mirası kimliğinden bir şey eksiltmez. Daha fazla insan orayı ziyaret edebilir.

"BU OYUNA KİMSENİN GELMEMESİ GEREKİR"

(İsrail'in Batı Şeria'yı İlhak Planı) Bu yeni bir gasp ve işgal politikasıdır, hamlesidir, oyunudur. Bu oyuna hiç kimsenin gelmemesi gerekir."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)